Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská herečka s božským telom: Preboha, toto strašidlo je fakt ona?!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (5)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Marek Pátek pro CK Blue Style)

BRATISLAVA - Uff! Slovenská herečka Yvetta Blanarovičová je známa tým, že hoci tento rok oslávi svoje 54. narodeniny, krivkami pripomína o polovicu mladšiu sexicu. O to prekvapivejšia je fotka, ktorou sa plavovláska pochválila na sociálnej sieti Instagram. Preboha, toto strašidlo je naozaj ona?!

Hoci pôvodným domovom herečky Yvetty Blanarovičovej je Slovensko, úspechy žne predovšetkým v susedných Čechách. Tam ohuruje nielen speváckym a hereckým talentom, ale v neposlednom rade aj mladistvým vzhľadom. Veď hoci tento rok oslávi 54. narodeniny, krivky by jej mohli závidieť aj podstatne mladšie ženy.

Mohlo by vás zaujať:
Modelka ukázala skutočnú realitu: Chudé stehná? Tie nemajú ani hviezdy!

O to prekvapivejšia je fotka, ktorou sa v týchto dňoch pochválila na sociálnej sieti Instagram. Zo ženy, ktorá pravidelne ohuruje svojím zovňajškom, je na nej totiž strašidlo. A to doslova - umelkyňa totiž svoju filmovú kariéru začínala v rozprávke O princezně Jasněnce a létajícím ševci... No nestvárnila žiadnu princeznú, ale čarodejnicu.

„A toto ma vždy pobaví. Môj vstup do českého filmu - strašidlo. Ale najlepšia škola. Pokora, drina. 10 rokov trvalo, kým si moje meno ľudia zapamätali. Šťastie, režiséri, muzikanti a hereckí partneri. V divadle, filme alebo koncertných pódiách. A stále sa učím. Neprenosná skúsenosť,“ napísala k záberu, na ktorom stojí vedľa Heleny Růžičkovej. O 7 rokov neskôr herečka stvárnila aj neposlušného čerta v rozprávke Princezná z mlyna. 

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu