Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

17-tka z Búrlivého vína: Pikantný darček pre frajera... SEX!

Búrlivé víno Zobraziť galériu (12)
Búrlivé víno

BRATISLAVA – Pritvrdili! V markizáckom seriáli Búrlivé víno účinkuje už roky aj mladá herečka Laura Hritzová (16), ktorá v seriáli začínala ako 13-ročné dievčatko. Dnes je z nej však už slečna, ktorá riadne vyrástla. Napriek tomu, že ešte nie je dospelá, už má za sebou aj sex. Ten dopriala frajerovi ako darček k narodeninám.

Pikantnosti pred kamerami! Tak tie si nedávno užila mladá herečka Laura Hritzová, ktorá v seriáli Búrlivé víno hrá Evinu a Robovu dcéru Lauru. Keďže obaja rodičia majú nových partnerov, na Lauru nemajú toľko času.

V nedávnej časti Laura predviedla poriadne odvážne scény. Mladá herečka si totiž vyskúšala posteľové scény. Jej postava, ktorá v seriáli oslávila 17-rokov, mala s priateľom Paťom prvý sex. „Paťo, ďakujem ti za najkrajšie narodeniny,“  zaznelo z jej úst, na čo jej priateľ ležiaci vedľa nej odvetil: „Ja som dostal ten najkrajší darček,“ čím narážal na ich milovanie.

Mnohým divákom sa však tieto posteľové scény, po ktorých nasledovali rovnaké milostné zábery jej matky Evy, zdali už príliš. Na facebookovej stránke Búrlivého vína sa niektorí poriadne posťažovali. „Tak ste to dod*bali. Laura sa peleší, jej matka sa peleší, je to už trápne. O chvíľu to tam bude jeden grupák,“ napísala pohoršená diváčka.

Zaujímalo nás preto, či takáto dejová linka, kde majú sex maloletí, patrí podľa Markízy do rodinného seriálu a či sa neobávajú práve takýchto negatívnych reakcií svojich divákov. „Aj dospievanie je prirodzená súčasť života v každej rodine. V seriáli bola táto téma zobrazená citlivo s dôrazom na mravnú výchovu mládeže,“ odvetila nám PR manažérka Markízy Adriana Podobová. Čo si o tom myslíte vy? Vyjadrite svoj názor pod článkom. Fotografie posteľových scén nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Búrlivé vínoLaura Hritzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu