Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská herečka naprataná vo svadobných šatách: Pozrite, ako vyzerá!

Zuzana Norisová Zobraziť galériu (14)
Zuzana Norisová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Hoci je slovenská herečka Zuzana Norisová (38) zadaná a chodí už takmer 7 rokov s hercom Ondrejom Kovaľom (37), s ktorým má 4-ročnú dcérku Júliu, ešte sa doposiaľ nevydala. No svadobné šaty si vyskúšala iba nedávno, a treba povedať, že v nich bola poriadne naprataná. Pozrite, aká by bola z nej nevesta!

Takto ste ju ešte nevideli! Herečka Zuzana Norisová, ktorej popularitu prinieslo najmä účinkovanie v muzikálovom filme Rebelové, je známa viac u našich západných susedov, kde si zahrala v mnohých seriáloch. Na Slovensku ju ale už mohli diváci tiež vidieť v seriáloch ako Panelák, Prázdniny či Nesmrteľní. Najnovšie sa objavuje aj v markizáckom Búrlivom víne, kde mnohých divákov prekvapila ako nevesta.

Hoci v súkromí si ešte biele svadobné šaty neobliekla, a to aj napriek tomu, že má už dlhodobý vzťah, svadbe sa vraj nebráni. V minulosti v istom rozhovore priznala, že si s priateľom ako tínedžeri povedali, že sa zoberú ako 60-roční a tento fakt jej vraj neustále pripomína. „Svadbe ako veľkej oslave sa nebránim, ale nepotrebujem mať papier na to, aby som vedela, že chcem  s niekým prežiť celý život. Bola by to oslava v prírode, pretože svadby na úradoch mi prídu smiešne,“ povedala pred rokmi pre český portál ženy.cz Norisová.

Svadobné šaty, ktoré mala na sebe v seriáli, jej však veľmi nelichotili. Vyzerala v nich poriadne naprataná, najmä v horných partiách. Na objeme určite pridávali aj nariasené rukávy. Veď pozrite sami, ako vyzerala ako nevesta! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»!

Viac o téme: Zuzana Norisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu