Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najstaršia hviezda Búrlivého vína Eva Rysová: O seriáli, aj o zdravotných problémoch... Leto prežila veľmi ťažko!

Eva Rysová Zobraziť galériu (6)
Eva Rysová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Herečka Eva Rysová v polovici augusta oslávila svoje 85. narodeniny - bola tak najstaršou z hviezd obľúbeného seriálu Búrlivé víno. Minulý týždeň Markíza odvysielala jeho poslednú časť. Zaujímalo nás preto, kto umelkyni z „vinárskych“ kolegov bude najviac chýbať, ako prežila leto... No porozprávala aj o svojich nepríjemných zdravotných problémoch!

Eva Rysová na DOD

Topky.sk: Prezraďte, ako sa máte? Ako ste prežili leto?

Leto som prežila dosť ťažko, lebo nemám rada horúčavy a tlak mi potom trochu skáče, takže dosť ťažko som ho prežila. Sa mi potom točí hlava z toho tlaku. Ale dá sa to vydržať, nie je to smrteľné, no a rada som bola, že som mala tú prácu, lebo v tomto veku už nie veľmi, ani nie sú príležitosti, ale ani nie každý ešte môže, lebo predsa len treba mať aj pamäť a... No vôbec, treba byť fit. Dobre som, dobre som mala vyplnený čas, by som povedala. Som vďačná za to, lebo... No človek už nevie v tomto veku, či ešte niečo bude.

Topky.sk: Vy by ste už mohli oddychovať, ešte vás práca láka?

Teraz oddychujem, však ja som mala ponuku, keď som skončila... No taký seriál, čo je, ale jednotlivé sú tie obrazy, nemá to súvislosť.  A pekná rola, mám to doma, poslali mi, ale bola som čerstvo po uzavretí toho seriálu a povedala som si, že musím oddychovať, lebo veľmi to potrebujem, lebo vyčerpáva ma to počasie.

Topky.sk: Všimli sme si, že ste prišli s barlou v ruke. Čo sa vám stalo?

O barle som kvôli točeniu hlavy, nie preto, že by som mala niečo s nohami, ale keď sa mi mení tlak, tak sa mi točí hlava. A hlavne, keď vystupujem z auta, otáčam sa...

Topky.sk: Ste výraznou postavou Búrlivého vína. Točila sa finálna séria. Nebude vám seriál chýbať?

Určite mi bude chýbať, vôbec práca mi bude chýbať. To je taká práca, že človek aj hreší na ňu niekedy, ale aj miluje.

Topky.sk: Kto z kolegov vám bude chýbať najviac?

Nemôžem povedať, ono celý ten súbor, s kým som sa stýkala... So všetkými som sa ani nestretla, lebo nepatrili do môjho kruhu záujmov, lebo som mala svojich vnukov a nevesty a vnúčatá, proste... Takže s tými som sa stretávala často a s niektorými vôbec a hlavne tie nové postavy, ktoré pribudli teraz ku koncu, ktoré to tak dramatizovali všelijako, tak s tými som nebola veľmi.

Viac o téme: Búrlivé vínoEva Rysová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu