Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Útek z domu, alkohol... hotové peklo: Herec z Búrlivého vína prehovoril o temnej minulosti!

Ján Jackuliak má temnú minulosť. Zobraziť galériu (4)
Ján Jackuliak má temnú minulosť. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Uff! Herec Ján Jackuliak (39) je už tri roky vzorným manželom. No vždy takýto poriadny nebýval... Ako totiž v týchto dňoch prezradil pre české médiá, v minulosti bol veľkým rebelom. Utiekol z domu, pil alkohol, nepremyslene dal výpoveď. No skrátka, život s ním bol hotovým peklom!

Jána Jackuliaka fanúšikovia zbožňujú vďaka jeho úlohe v markizáckom Búrlivom víne. Málokto však vie, že ten milý sympaťák z televíznych obrazoviek bol kedysi veľkým rebelom. Prezradil to v týchto dňoch pre české médiá. Priznal, že má za sebou poriadne temnú minulosť. 

„Za svoj život som narobil veľa problémov. Ale chlap by v sebe mal mať trochu rebela, nie? Ale rozhodne som nikdy nebol agresor, moje problémy boli skôr toho charakteru, že som neprišiel na generálku do divadla, pretože som oslavoval. Ale zmenil som sa, som teraz úplne iný človek ako kedysi,“ povedal Jackuliak.

Najmä v mladosti obľúbený herec vystrkoval rožky. „Keď som bol malý, bol som rozmaznávaný chlapček. V 14 rokoch som ale zdrhol z domu a začalo peklo. Flanelové košele, náušnice v ušiach, koncerty Metalliky... Z rozmaznávaného chlapčeka sa stal rebel. Vysoká škola, to bola štvorročná žúrka. Potom nástup do divadla, ale raz som sa zobral, v bare som si dal slivovicu a podal výpoveď, aj keď som na to nemal dôvod,“ prekvapuje umelec, ktorý si však rýchlo uvedomil, že prestrelil.

„Povedal som si dosť, začal som na sebe makať. Som ale za to rebelstvo rád, patrí k môjmu životu. Teraz som tichší a spoločnosť moc nevyhľadávam,“ dodal Jackuliak. Nuž, to chcelo odvahu, verejne sa priznať k takýmto veciam, nemyslíte?

Viac o téme: Búrlivé vínoJán Jackuliak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu