Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hanychovú totálne strápnil syn: Veď toto vyzerá ako h....!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař Zobraziť galériu (6)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA – Tak toto je gól! Hoci sa Agáta Prachařová Hanychová (32) neprezentuje práve ako prvotriedna žienka domáca, s tým, čo si na svoju adresu vypočuje od syna, zrejme nikdy nepočítala. Ten sa totiž so svojou mamou nepáral a na rovinu jej povedal, čo si o jej výtvore myslí.

Agáta sa prednedávnom na sociálnej sieti popýšila svojím kulinárskym umením, no nabudúce si asi dvakrát premyslí, čo sa doma rozhodne upiecť. Popri netrpezlivom čakaní na pôrod druhého potomka sa totiž pani Prachařová vyšantila v kuchyni a pre svoju rodinku pripravila pochúťku v podobe populárneho koláča brownies.

Svojím výtvorom sa okamžite pochválila aj na Instagrame, kam však onedlho pribudol ďalší príspevok. Agátin pekárenský pokus totiž ani zďaleka nezožal taký úspech, ako by očakávala. „Robím raňajky Kryšpínovi na gauč k rozprávkam – môj upečený koláč. Mami, daj to preč, vyzerá to ako ho*no,“ opísala brunetka spôsob, akým na maškrtu zareagoval jej 6-ročný syn. 

Hanychovú totálne strápnil syn:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Úprimná Kryšpínova reakcia nenechala Prachařovej fanúšikov chladnými a hoci sa niektorí z nich zhodli, že mal chlapec pravdu, našli sa aj takí, ktorí modelku poprosili o recept. Kontroverzná sexica si okrem hanby napokon odniesla aj radu do budúcnosti. „Chyba, chyba! Mala si na to dať šľahačku! Keď niečo nevyzerá vábne, daj na to šľahačku, puding alebo zmrzlinu,” poradila Agáte neznáma žena, s ktorou bude určite súhlasiť aj nejedna mamička. 

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu