Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V plavkách ukázala telo plné modrín: Hanychová šokovala pol roka po pôrode

Agáta Prachařová, kedysi Hanychová Zobraziť galériu (6)
Agáta Prachařová, kedysi Hanychová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Známa škandalistka Agáta Prachařová (32), za slobodna Hanychová, sa pred pol rokom stala druhý raz matkou. Napriek tomu sa odvážila v týchto dňoch vyjsť na mólo len v plavkách. Kým jedni kritizujú jej postavu, iní riešia viditeľné modriny, ktoré hyzdia jej telo.

Agáta Prachařová sa do povedomia dostala ako škandalózna modelka. Dnes je manželkou herca a speváka Jakuba Prachařa a dvojnásobnou mamou. Má syna Kryšpína a dcéru Miu. Tú porodila len v septembri 2017. 

Napriek tomu sa odhodlala pol roka po pôrode vyjsť na prehliadkové mólo, a to dokonca v plavkách. Popôrodné kilá sa jej už nedržia, typickú modelkovskú postavu však Agáta nemá. A tak jedni internetoví diskutéri riešili jej krivky a ďalší iné nedokonalosti. 

Nedalo sa totiž prehliadnuť, že Prachařovej telo hyzdia modriny. Síce sa snažila zakrývať šatkou, no úplne zahaliť sa nemohla. A hoci si to doteraz nikto nevšimol, ide vraj o celoživotný problém s modrinami kvôli zlej zrážanlivosti krvi. „Urobia sa mi, aj keď len prejdem vedľa steny... Máme to všetci v rodine,” povedala Blesku. 

Navyše, v tehotenstve mala ešte ďalší problém. „Urobili sa mi nebezpečné pehy a pred dvomi týždňami som bola na vyberaní stehov a mám z toho modriny,” vysvetlila Agáta. Organizátorom prehliadky evidentne Prachařovej chybičky nevadili... 

V plavkách ukázala telo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Agáta HanychováAgáta Prachořová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu