Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Karin Haydu iba v erotickej košieľke: To sú ale zvodné tvary!

Karin Haydu Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Takto zvádza slovenská sexbomba! Karin Haydu (40) možno označiť za jednu z najpríťažlivejších žien nášho šoubiznisu. Dôkazom môžu byť aj jej najnovšie fotografie, na ktorých vyzerá ako hotová bohyňa. Aktuálne sa totiž nechala nahovoriť na o čosi odvážnejšie snímky a svoje krivky poodhalila len v úspornej zvodnej košieľke.

Herečka Karin Haydu patrí k tým ženám, ku ktorým bola príroda nesmierne štedrá. Okrem šarmu jej totiž nadelila aj dekolt hodný pohľadu, o ktorom môžu mnohé iné len snívať. Známa brunetka je navyše žiadaná aj vďaka krivkám typu „krv a mlieko“, ktoré jej osobnostné kvality vyzdvihnú ešte viac.


Karin Haydu na titulke pánskeho magazínu: Páááni!


Svoje najväčšie tromfy podčiarkla aj v aktuálnom vydaní pánskeho časopisu Break, pre ktorý nafotila sériu mimoriadne rajcovných fotografií. Jednou z nich sa pochválila aj včera na svojom instagramovom účte.

Umelkyňa zverejnila záber zo zákulisia, kde pózuje len v úspornej nočnej košieľke, v ktorej opäť raz dokázala, že jej z povestného sexepílu vôbec nič neubudlo. Nuž, páni, dýchajte zhlboka!

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu