Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Karin Haydu sa ukázala v plavkách: Aha, aká je sexi!

Karin Haydu Zobraziť galériu (6)
Karin Haydu (Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA - Herečka Karin Haydu sa síce tento rok zaradila medzi čerstvé štyridsiatničky, no to rozhodne neznamená, že patrí do starého železa. V jej prípade skôr platí, že vekom dokonca naberá na sexepíle a s tým rastie aj jej sebavedomie. Známa brunetka sa napríklad najnovšie ukázala len v plavkách, čím potešila oko nejedného zástancu prirodzenej ženskej krásy. Páni, pozrite na tú bohyňu!

Slovenská herečka Karin Haydu popiera zákony prírody a pravdepodobne má niekde doma ukrytý recept na elixír mladosti. Dôkazom môžu byť aj jej aktuálne fotografie, ktoré zverejnila na svojom instagramovom účte. Tie totiž hovoria jasnou rečou – čím staršia, tým krajšia.


Brutálne sexi Karin Haydu: Svoje krivky odhalila v podprsenke a obtiahnutých legínach!


Tmavovláska si momentálne užíva slnečné lúče a teplo v jednej z exotických destinácií a pre svojich fanúšikov si tentoraz zapózovala iba v dvojdielnych bikinách, ktoré zvýraznili jej najväčšie ženské zbrane.

Karin sa navyše môže pýšiť aj krivkami typu „krv a mlieko“, čím mužskú fantáziu zamestnáva skutočne viac ako dosť. Pohľad na sexi brunetku v plavkách si môžete vychutnať aj vy v našej GALÉRII»

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu