Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wau, Karin Hajdu sa ukázala v plavkách: Pozrite, aká je sexi!

Karin Haydu Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu (Zdroj: Instagram K.H.)

DUBAJ - Ukázala dokonalé krivky! Karin Haydu (40) patrí bezpochyby k našim najkrajším herečkám, čo potvrdila aj najnovším záberom zo slnečného Dubaja. Sexi brunetka totiž v plnej kráse v plavkách odhalila svoje dokonalé krivky, ktorými mužských priaznivcov rozpálila úplne na maximum. Veď pozrite sami!

V plavkách vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru! Herečka Karin Haydu sa môže pochváliť nielen krásnou tváričkou, ale aj sexi postavičkou zaoblenou na tých správnych miestach. Jej prirodzene bujný dekolt, ploché bruško či šťavnatý zadoček by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ročníky.

Muži pri pohľade na ňu slintajú a ženy jej potajomky závidia. V týchto dňoch brunetka totiž predvádza svoj sexepíl v exotickom Dubaji, kde si plnými dúškami užíva relax, more a slnečné lúče. Pohľad na zvodné krivky očarujúcej Slovenky si bezpochyby vychutnávali nielen miestni zvedavci, ale aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti. Krásna herečka totiž pre nich tentoraz zapózovala iba v dvojdielnych čiernych bikinách a predviedla tak svoje telo v plnej kráse. Veď pozrite sami! Fotografiu sexi maminy Karin Haydu nájdete v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu