Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokovala na verejnosti: Najkrajšia Slovenka vyvetrala prsia!

Veronika Husárová Zobraziť galériu (7)
Veronika Husárová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale odvaha! Pri pohľade na najkrajšiu Slovenku z roku 2007 by si len málokto dovolil povedať, že je matkou dvojročného synčeka Alexa. Okrem toho, už pár mesiacov po pôrode sa Veronika Husárová (30) pýšila perfektnou postavičkou a cudzie jej nie sú ani poriadne odvážne outfity, ktoré nepredvádza len na móle. Presvedčte sa sami!

Missku sme totiž stretli na predstavovaní kokosového drinku, kde nám okamžite vyrazila dych. Okrem perfektnej vizáže nás však zaujala aj mimoriadne sexi outfitom, vďaka ktorému z nej bolo možné spustiť zrak len s ťažkosťami.

Krásna brunetka na seba nahodila ľahké čierne šaty, ktoré boli napriek maxi dĺžke okorenené poriadne odvážnym výstrihom siahajúcim až po pupok. A aby toho nebolo málo, namiesto toho, aby Veronika podprsenku radšej vynechala, pod šaty si obliekla pekelne dráždivý kúsok.

Veronika Husárová vyzerala ako dokonalá femme fatale.
Zobraziť galériu (7)
Veronika Husárová vyzerala ako dokonalá femme fatale.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Vykúkajúcu podprsenku totiž zdobila čipka a ozdobné ramienka, ktoré toho na predstavivosť nechali len pramálo. Napriek tomu, že tento outfit rozhodne nepatrí medzi tie konzervatívne, treba uznať, že modelka vie, ako sa majú podobne odvážne kúsky nosiť. Hoci vyzerala poriadne sexi a jej spodná bielizeň neušla naozaj nikomu, na rozdiel od mnohých kolegýň Husárová ani zďaleka nepôsobila lacno či vulgárne. Dámy, takto sa to robí! 

 

Viac o téme: Veronika Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu