Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

12 dní na dovolenke úplne na ostro: Farkašová sa teda nezdá!

Na verejnosti je Farkašová dokonale nalíčená. Zobraziť galériu (8)
Na verejnosti je Farkašová dokonale nalíčená. (Zdroj: Jan Zemiar)

SARDÍNIA – Odhalila sa! Herečka a spisovateľka Kristína Farkašová (35) je očarujúca vždy, keď sa ukáže v spoločnosti. Napriek dvojnásobným mamičkovským a pracovným povinnostiam je vždy patrične upravená a nalíčená. Na verejnosti je brunetku málokedy bez mejkapu. V súkromí však preferuje nahotu. Nie tela, ale tváre - bez líčidiel. Dôkazom je aj záber z dovolenky, ktorý pred pár dňami pridala na sociálnu sieť. Pozrite, takto vyzerá kráska keď je „na ostro“!

Prirodzenosť jej pristane! Hádam každá žena túži po tom, aby bola jej pleť bezchybná a vyzerala pekne aj bez nánosov mejkapu. Prebúdzať sa po boku herečky Kristíny Farkašovej nemusí byť vôbec zlé. Presvedčiť sa o tom mohli jej fanúšikovia pred pár dňami, keď brunetka zverejnila záber, na ktorom jej tak, ako ju Boh stvoril - bez nánosu líčidiel. Ako sama priznáva, takto bez mejkapu ju vraj v súkromí stretnete bežne.

„Maľujem sa naozaj veľmi výnimočne. V podstate vtedy, keď mám nejakú prácu a tam sa očakáva, že budem namaľovaná. Mejkap sú také moje montérky. Inak nemám potrebu maľovať sa, mne je lepšie, keď si môžem šúchať oči, dramaticky sa ťapkať po čele a robiť na deti pomocou rúk srandovné grimasy. Pri všetkom tomto mejkap zavadzia. Ale keď už, tak tekutá linka na horné viečko, rozjasňovač na líca, maskara a „matný lesk“, ktorý sa nedá zjesť. Lebo inak v nosení rúžov skutočne nie som dáma,“ priznala pre topky Farkašová, ktorej to bez líčidiel naozaj veľmi pristane. Veď posúďte sami!

 

12 dni bez mejkapov barjakych. #dobremije #vyplasom

Príspevok, ktorý zdieľa kristina farkasova (@kristina.farkasova),

 

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu