Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Farkašová prezradila, čo nemala: Toto by zrejme nik nečakal! Ďalšie dieťa?!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (6)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA - Kristína Farkašová (35) je nielen známa herečka, moderátorka, podnikateľka, či spisovateľka, ale predovšetkým mama rozkošných 4-ročných dvojičiek Ely a Matildy. Pred pár dňami sa na svetlo sveta dostala aj jej nová kniha pre bábätká s názvom Som nový človiečik. Pri tejto príležitosti sme zisťovali, či aj ona neplánuje priviesť na svet nový život. Na naše prekvapenie nám prezradila aj to, čo zrejme ani nechcela.

Známa brunetka Kristína Farkašová 6 rokov tvorila pár s jojkárskym redaktorom Jurajom Hajdinom, s ktorým má aj dvojičky Matildu a Elu. V decembri v roku 2016 verejne priznala, že sa s otcom svojich detí rozišla. Ich vzťah už bol dlhší čas v troskách, no rozchod vyplával na povrch až neskôr. Na lásku však nezanevrela a v máji minulého roka vyšlo najavo, že si ju získal nový muž. Po svojom boku má nového priateľa Petra, ktorý jej pomáha s biznisom okolo jej zábavných tričiek.

Popri priateľovi a dvoch deťoch stíha toho naozaj veľa. Venuje sa výrobe tričiek či krytov na mobily, hrá v divadle, píše knihy o materstve. Najnovšie svojim fanúšikom predstavila knižku určenú rodičom, ktorým sa narodilo dieťatko, s názvom Som nový človiečik. Preto nás zaujímalo, či tou knihou nechce dať okoliu najavo, že príde na svet jej tretie bábätko „Vieš čo, nie, ale v podstate takto by som to povedala: Je to pre tie dve, čo už mám, len neskoro. Viem, že bulvár si pýta odpovede aj na tieto otázky, akonáhle budeme mať pomer, z ktorého by mohlo vzniknúť dieťa, hneď vám volám,“ zažartovala Kristína, ktorá zjavne ešte tehotná nie je.

Ale čo nie je, môže byť. Preto sme sa spýtali, či s priateľom Petrom predsa len neplánujú spoločného potomka. „Trénujeme zatiaľ, trénujeme,“ odvetila s úsmevom Farkašová, čím dala najavo, že možno čoskoro sa dievčatá dočkajú súrodenca. Nechajme sa prekvapiť, či a kedy sa tak stane. Viac sa dozviete z VIDEA.

Kristína Farkašová o dieťati

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu