Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farkašová predviedla, čo tu ešte nebolo: Toto si každý zapamätá!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (14)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Kristína Farkašová (35) je nielen známa herečka, moderátorka, či úspešná podnikateľka, ale v poslednom čase najmä spisovateľka. Mama dvojičiek Ely a Matildy sa totižto najnovšie stala autorkou knižky pre bábätká s názvom Som nový človiečik. Pri tejto príležitosti sa v utorok podvečer konal krst, aký v slovenskom šoubiznise ešte nebol a bezpochyby si ho každý z prítomných hostí navždy zapamätá.

Poňala to netradične! Známa brunetka Kristína Farkašová nezaháľa a popri dvoch deťoch stíha toho naozaj veľa. Venuje sa úspešnému biznisu s pásikavými tričkami, hrá v divadle, či píše knihy o materstve. Najnovšie svojim fanúšikom predstavila knižku určenú rodičom, ktorým sa narodilo dieťatko s názvom Som nový človiečik, do ktorej si môžu zaznamenávať všetko o svojej ratolesti.

Farkašová - edit
 V utorok v centre Bratislavy v istom kníhkupectve pokrstili túto knihu traja krstní rodičia. Jednou z krstných mám bola tehotná herečka Barbora Švidráňová, druhou bola pani doktorka Darina Chovancová, ktorá sa venuje predčasniatkam a pomohla aj deťom Kristíny a tretím krstným sa stalo, na prekvapenie mnohých, adoptované bábätko- malý Jakubko.

No nakoniec sa na pódiu okrem nich objavilo omnoho viacej ľudí. Kristína totižto vyzvala prítomné mamičky, ktoré si už knižku kúpili a vyplnili svojmu dieťatku a mali ju pri sebe, aby sa dostavili na pódiu a dali si ju pokrstiť. Farkašová totiž tvrdila, že tým, že knihu mamičky vypĺňajú sa stávajú spoluautorkami. Knihu im krstní rodičia posypali umelým materským mliekom a kávou. Celý akt krstu bol vskutku netradičný, aký v slovenskom šoubiznise zrejme ešte nebol a každý z prítomných si ho určite zapamätá. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.   Vo VIDEU  vyššie sa dozviete ako kniha vznikla i oveľa viac.

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu