Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ŽIADNY ROZCHOD: Títo dvaja slovenskí herci sú opäť spolu!

Opäť si k sebe našli cestu! Zobraziť galériu (6)
Opäť si k sebe našli cestu!

BRATISLAVA - Trápeniu je koniec! Keď sa pred dvomi mesiacmi na verejnosti objavila správa, že herci Kristína Greppelová (32) a Tomáš Palonder (37) sa rozišli, množstvo ľudí zostalo v šoku. Dvojica totiž počas niekoľkoročného vzťahu ani raz nepôsobila, že by sa v ich partnerskom živote vyskytovali závažnejšie problémy a svoj partnerský život často opisovali ako ideálny.

Napriek tomu sa Tomáš po štyroch rokoch odsťahoval z Kristíninho príbytku, no k dôvodu rozchodu sa ani jeden z nich nechcel vyjadrovať. A to napriek klebetám, že za krachom vzťahu by mala byť spevákova účasť v šou Tvoja tvár znie povedome, kde mu údajne stúpla sláva do hlavy. Dokonca sa hovorilo aj o tom, že by za rozchodom mohla stáť aj iná žena.

Po včerajškuu je však všetkým neovereným informáciám koniec. Párik sa totiž ruka v ruke objavil na Mágio pláži, kde sa na pár dní presunula atrakcia Dinner in the sky. Dvojica si dopriala romantický zážitok a nechala sa vyniesť nad mesto, kde si pri obede a poháriku sektu spoločne vychutnávala prekrásny výhľad na Bratislavu. Tomáša aj Kristínu sme samozrejme oslovili a zaujímalo nás, čo bolo príčinou nedávneho rozchodu.

Kristína Greppelová a Tomáš Palonder pôsobili, akoby medzi nimi nikdy žiadna kríza nebola.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Greppelová a Tomáš Palonder pôsobili, akoby medzi nimi nikdy žiadna kríza nebola.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Neviem, tak ako v každom partnerskom vzťahu sú lepšie chvíle, sú horšie chvíle, tak ako my sme mali obdobie nejakých nedorozumení, dali sme si na chvíľku pauzu a tak teraz sme znovu späť spolu a máme sa radi,“ povedal nám Tomáš a prezradil, že s Kristínou im je momentálne veľmi dobre. „Áno, áno. Kristínka je krásne, milé, múdre dievča... a ja som podľa mňa poslušný chlapec. Či?“ smial sa hudobník. 

A hoci mala Kristína na vec trochu iný pohľad, i keď bola spočiatku zaskočená, neskôr sa o rozpade vzťahu rozhovorila. Viac sa dozviete vo videu. 

Kristína Greppelová 2

Tomáš Palonder 2

Ako to vyzeralo na Dinner in the sky si môžete pozrieť v nasledujúcom videu:

Obed v oblakoch

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeKristína GreppelováTomáš Palonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu