Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tento fešák randí so slovenskou speváčkou: Včera sa k sebe nasťahovali!

Tento fešák si získal srdce speváčky Veroniky Strapkovej. Zobraziť galériu (6)
Tento fešák si získal srdce speváčky Veroniky Strapkovej. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aha, takto vyzerá jej vyvolený! Speváčke Veronike Strapkovej (26) sa darí nielen v profesionálnej, ale bezpochyby aj v súkromnej sfére. V dnešnom Teleráne totiž pred celým národom predstavila aj svojho frajera, s ktorým už dokonca zdieľa spoločné bývanie. Pozrite na toho fešáka!

Speváčka VeronikaS, vlastným menom Veronika Strapková, sa dostala do povedomia verejnosti svojím účinkovaním v šou Hlas Česko Slovenska. Po skončení hudobného projektu však brunetka nezaháľala a naplno sa vrhla do budovania svojej umeleckej kariéry. O úspechy nielen u nás, ale i ďaleko za hranicami sa dnes ráno prišla podeliť aj s divákmi markizáckeho Telerána.

Okrem toho bola však chtiac-nechtiac nútená prezradiť i niekoľko zaujímavostí zo svojho súkromného života. Moderátori totiž celým národom predstavili jej frajera Filipa, ktorý postával v zákulisí.

Veronika napokon prezradila, že už spolu dokonca zdieľajú nové hniezdočko lásky. „Včera sme sa už presťahovali,“ povedala v rannej relácii Strapková. A hoci jej partner doposiaľ pôsobil v Londýne, po ôsmich rokoch sa aj kvôli Veronike vrátil späť do svojej rodnej krajiny. Zaľúbencom prajeme, nech im láska čo najdlhšie vydrží!

Tento fešák si získal srdce speváčky Veroniky Strapkovej.
Zobraziť galériu (6)
Tento fešák si získal srdce speváčky Veroniky Strapkovej.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Veronika Strapková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu