Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prachař bez zábran: Odhodil šaty a ukázal sa, ako ho Boh stvoril!

Jakub Prachař Zobraziť galériu (7)
Jakub Prachař (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúha, ten sa ale nezdá! Obľúbeného moderátora Jakuba Prachařa (33) môžu jeho fanúšikovia aktuálne sledovať v jojkárskom seriáli Panelák. V uplynulej epizóde však mnohých svojich priaznivcov prekvapil viac, ako ktokoľvek očakával. Pred kamerami sa totiž objavil tak, ako ho Pán Boh stvoril!

Jakub Prachař je nielen zábavný moderátor, obľúbený porotca, ale v neposlednom rade aj skvelý herec. Aktuálne napríklad hviezdi v jojkárskom Paneláku, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv. V kultovom seriáli hrá tenisového trénera Míšu, ktorý baví divákov spontánnosťou a svojráznym humorom.

V uplynulej epizóde však známy blondiak zaujal v celkom inom svetle - ukázal sa totiž tak, ako ho Pán Boh stvoril. Jakub bez zábran odhodil šaty a pred kamerami pobehoval polonahý s bielym uterákom okolo pása.

Žiadne pikantné odhalenie sa síce nedialo, no chvályhodná je najmä jeho súčasná fyzická forma. Ešte minulý rok mal totiž niekoľko kíl navyše a nelichotivo ho „zdobil“ aj pomerne veľký pupok. Dnes je však „vypapkaný“ Jakub už minulosťou. Moderátor viditeľne schudol, zamakal na sebe a v súčasnosti sa môže konečne pýšiť zreteľne štíhlejšou postavou. Veď pozrite!

Moderátor Jakub Prachař sa v seriáli Panelák ukázal polonahý. Pozornosti tak neunikol fakt, že sa moderátorovi podarilo poriadne schudnúť.
Zobraziť galériu (7)
Moderátor Jakub Prachař sa v seriáli Panelák ukázal polonahý. Pozornosti tak neunikol fakt, že sa moderátorovi podarilo poriadne schudnúť.  (Zdroj: TV JOJ)

Jakub Prachař mal pred rokom niekoľko kíl navyše.
Zobraziť galériu (7)
Jakub Prachař mal pred rokom niekoľko kíl navyše.

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu