Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Partlová zmenená na nepoznanie: Mirka, si to vážne ty?!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na nepoznanie! Mirka Partlová (32) patrí k tým ženám, ktorým pristane snáď všetko a dokonca aj bez výrazných líčidiel vyzerajú stále rovnako dobre. Teda až doposiaľ... Známa herečka totiž aktuálne zverejnila záber, na ktorom by ste vždy dokonalú televíznu hviezdu hľadali len márne. Mirka, si to vážne ty?

Herečka a speváčka Mirka Partlová je bezpochyby krásna žena. Za všetko hovorí aj fakt, že kdekoľvek sa táto úspešná blondínka objaví, vždy je stredobodom pozornosti. Má totiž pekné črty tváre, ukážkové krivky a sexi postavičku, z ktorej mnohí páni často idú do kolien.

Na zábere, ktorý nedávno zverejnila na svojom instagramovom účte, to ale až tak dokonalo nevyzerá. Známa Slovenka sa totiž cvakla tesne po vlasovej premene, ktorá jej tentoraz absolútne nevyšla. Mirka nebola navyše ani namaľovaná, čo jej na šarme tiež príliš nepridalo.

A hoci jej prirodzenosť väčšinou pristane, v tomto prípade by ju bez výraznejších líčidiel spoznal asi len málokto. Populárna umelkyňa vyzerala skôr tuctovo, chýbala jej povestná iskra a pôsobila celkom iným, skôr nevýrazným dojmom. Veď, schválne spoznali by ste ju takto na ulici?

​ 

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu