Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lucie Bílá šokuje: Na smrť je už pripravená! Vážna choroba?

Lucie Bílá Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá

PRAHA – Prekvapuje! Hoci je česká speváčka Lucie Bílá (51) momentálne čerstvo zamilovaná, napriek tomu myslí na smrť. Prekvapujúco priznala, že už má spísaný závet a dokonca vybraté miesto večného odpočinku. Čo sa s ňou deje? Prečo má tieto morbídne myšlienky?

Niekoľkonásobná česká Zlatá slávica Lucie Bílá, ktorú diváci mohli sledovať aj v šou Česko Slovensko má talent, je momentálne šťastne zadaná, no napriek tomu má v poslednom období pochmúrne myšlienky. Myslí na smrť. Dôvod? Je chorá, alebo si len uvedomuje, že tu nebude večne a chce byť na všetko pripravená?

 „Ja mám pocit, že v našej krajine sa o tom nerozpráva, ale ono to predsa patrí k životu, a keď si uvedomíte, že ste tu iba na návšteve, tak si potom vážite každého dňa. A ja mám rada konce, keď sú veci uzavreté, niečo si naplánujem a dorobím to. Napríklad si poviem, že dnes vyrobím 40 ružencov, a pokiaľ to nemám, nejdem spať. Takže ja si predstavujem, že keď ten záver života budem mať takto naplánovaný, tak ma nič neprekvapí,“ prezradila pre českú Sedmičku Lucia, ktorá chce byť pochovaná tam, odkiaľ bude mať pekný výhľad.

„Áno, mám miesto, ale nehovorím, že premýšľam i nad tým, čo by sa na mojom pohrebe malo hrať za hudbu... Ja vám poviem, prečo som o tom mieste premýšľala. Každému z nás raz odíde niekto blízky a my za ním potom chodíme na cintorín. Prečo by to miesto nemalo byť pekné, prečo by tam nemali byť lavičky a hlavne dobrá príjazdová cesta? Chcem spraviť príjazdovú cestu k hrobu mojej mame, aby sa mi tam lepšie jazdilo,“ netajila umelkyňa, ktorá priznala, že už má vyriešené aj právne záležitosti.

„Sú ľudia, ktorí napríklad nehovoria o závete, ale ja mám závet hotový. Pre mňa sú to dôležité veci. Je to možno i tým, že som veriaci človek, že som obklopená kamarátmi, ktorí sú kňazi. Denne sú na pohreboch cudzích ľudí, na svadbách, na krstinách a zase na pohreboch a ja s nimi na túto tému vediem dlhé debaty,“ dodala Bílá, ktorá je tak už na svoju smrť prekvapujúco papierovo pripravená.

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu