Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lucie Bílá má nového zajačika: Pozrite na toho fešáka!

Lucie Bílá s priateľom Radkom Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá s priateľom Radkom

PRAHA - Opäť zamilovaná! Lucie Bílá (50) najnovšie priznala, že má vo svojom živote novú lásku. Ide o fitnes trénera Radka, ktorý je od speváčky evidentne o dosť mladší.

Lucie Bílá sa začiatkom roka 2015 rozišla s priateľom Petrom Makovičkom. Bez chlapa bola takmer dva roky. Ešte v novembri 2016, keď sme s ňou robili rozhovor na túto tému, bola sama... To však dnes už neplatí! 

Speváčka priznala, že má po svojom boku nového muža. „Áno, mením svoj status. Som zadaná,” prezradila v nedeľu večer na Facebooku.  

Čo-to povedala aj v magazíne Topstar na Prime. „Mám to šťastie, že som stretla lásku svoju, ktorú som si veľmi priala a mám sa s ňou veľmi pekne, to je taká láska, ktorú som v živote veľmi chcela, tak uvidím,” uviedla speváčka. 

Ide o fitnes trénera Radka a Lucie sa rozhodla o vzťahu prehovoriť, lebo tajomstvo by už dlhšie neudržala. „Už sa to nedá držať veľmi v tajnosti, pretože nás stále niekto fotí. Ale je to veľmi krásne. Život je krásny, keď má človek lásku a on bol tak trpezlivý, že ma prehovoril. Ale trvalo mu to veľmi dlho. Som rada, že bol trpezlivý, lebo to stojí za to,” vyznala sa Lucie. 

Lucie Bílá priznala nového priateľa.
Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá priznala nového priateľa.

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu