Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čo skrýva zákulisie Tvojej tváre? Zuby v podväzkoch, Danglove vulgarizmy a tajné tetovanie!

Ktorý z týchto dvoch má tajné tetovanie? Zobraziť galériu (4)
Ktorý z týchto dvoch má tajné tetovanie? (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto vo vysielaní rozhodne neuvidíte! Obľúbená markizácka šou Tvoja tvár znie povedome pomocou krátkeho videa odhalila, ako to vyzerá pred tým, ako sa na pódiu dostanú finálne vystúpenia v plnej paráde. Pozrite sa s nami, ako vznikala posledná odvysielaná epizóda a ktorý z účastníkov skrýva tajné tetovanie.

Zdá sa, že partia, ktorú dala markíza dokopy pre tretiu sezónu hudobnej relácie, má naozaj mimoriadne dobré vzťahy. Za všetko hovorí video, v ktorom Boris Pršo divákov previedol po utajovanom zákulisí, ktoré odkrylo rovno niekoľko prekvapení. Azda najväčším bolo tetovanie Juraja Šoka Tabáčka (36), o ktorom doteraz zrejme tušilo len minimum ľudí.

Šoko na svojom chrbáte ukrýva takéto tetovanie.
Zobraziť galériu (4)
Šoko na svojom chrbáte ukrýva takéto tetovanie.  (Zdroj: Tv Makíza)

„Ukáž tetovanie, podľa mňa o tebe nikto nevie, že máš tetovanie,“ nabádal Boris porotcu. Tomu nebolo treba hovoriť dvakrát a ukázal, čo na svojom chrbte skrýva. „Neviem, koľko som mal rokov, keď som si ho dal,“ vysvetľoval vytetovanú kresbu od DaVinciho Šoko.

Na kamere sa o pár minúť neskôr ukázal Peter Brajerčík, ktorý spod svojich podväzkov práve vyťahoval čudný biely predmet.

Peter Brajerčík si svoje zuby odložil do podväzkov.
Zobraziť galériu (4)
Peter Brajerčík si svoje zuby odložil do podväzkov.  (Zdroj: Tv Makíza)

Čo skrýva zákulisie Tvojej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Makíza)

„Čo to je? Ja som to videl,“  čudoval sa Boris. Všetko sa však vysvetlilo, keď sa napokon herec otočil, predmet vložil do úst a ukázal oslnivý úsmev „On tam mal zuby, nee“ smial sa Pršo.

Čerešničkou na torte bol nakoniec porotca Dano Dangl, ktorý si počas rozhovoru s Andrejom Bičanom neodpustil vulgárnu poznámku. Z tej však nakoniec nebolo možné rozpoznať nič a že nešlo práve o najslušnejšie slovo, dokázalo len jeho následné vypípanie. 

Viac o téme: Dano DanglJuraj Šoko TabačekPeter Brajrčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu