Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Presvitajúce prsia a sexi postavička: Oľga Záblacká iba v plavkách!

Oľga Záblacká Zobraziť galériu (8)
Oľga Záblacká

BRATISLAVA - Wau, wau, wau! Oľga Záblacká (53) je slovenským divákom veľmi dobre známa. Veď okrem toho, že sa im kedysi dlhé roky prihovárala cez televízne obrazovky, sa blondínka v dávnej minulosti živila aj spevom. Len málokto si už pamätá, aká šupa bola exmoderátorka kedysi. Dôkazom môže byť jej starší videoklip, v ktorom vystupovala len v priliehavých plavkách. Pozrite na tú sexi postavičku!

Bývalá hviezda Oľga Záblacká bola dlhé roky známa ako televízna a rozhlasová moderátorka. Viacerí si ju môžu napríklad pamätať ako tvár legendárnej relácie Na streche, ktorá bola zároveň aj jej posledným mediálnym počinom.

Okrem toho sa však plavovláska kedysi aktívne venovala i spevu. Jej dávny klip, v ktorom vystupuje len v priliehavých plavkách, si v sobotu podvečer pripomenula aj Smotánka. Pri pohľade na jej retro video sa mnohým divákom bezpochyby zatajil dych.

Známa blondínka sa totiž kedysi pýšila nielen útlou postavičkou, ale aj krivkami, ktorými by mohla smelo konkurovať nejednej modelke. Spod tenučkej látky jej navyše v istých momentoch presvitali aj obliny pŕs, čo bezpochyby potešilo najmä jej mužských fanúšikov. Mladučkú Oľgu v takejto sexi podobe si môžete vychutnať aj vy!

Exmoderátorka Oľga Záblacká ukázala v plavkách nielen sexi postavičku, ale aj obliny svojho poprsia.
Zobraziť galériu (8)
Exmoderátorka Oľga Záblacká ukázala v plavkách nielen sexi postavičku, ale aj obliny svojho poprsia.  (Zdroj: Foto: youtube)

Oľga Záblacká sa vo svojej mladosti rozhodne nemala za čo hanbiť. Pýšila sa totiž takouto sexi postavičkou.
Zobraziť galériu (8)
Oľga Záblacká sa vo svojej mladosti rozhodne nemala za čo hanbiť. Pýšila sa totiž takouto sexi postavičkou.  (Zdroj: Foto: youtube)

Viac o téme: Oľga Záblacká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu