Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krutá rana od života: Toto Záblacká nečakala ani v najhorších snoch!

Oľga Záblacká prežíva najnáročnejšie chvíle svojho života. Zobraziť galériu (4)
Oľga Záblacká prežíva najnáročnejšie chvíle svojho života.

BRATISLAVA - Poriadna podpásovka! Podľa toho, čo za posledný rok prežila Oľga Záblacká (51), by sa pokojne mohol natočiť film. Minulý rok sa totiž prevalila informácia o jej rozvode s hudobníkom Michalom Dúžkom (48). Až teraz však vyšla na povrch celá pravda. Nielen, že moderátorku exmanžel opustil kvôli jej dobrej kamarátke, ale už po pár mesiacoch tejto novej dvojici zneli svadobné zvony.

Oľga Záblacká, ktorú si mnohí pamätajú predovšetkým ako tvár markizáckej relácie Na streche, má za sebou azda najnáročnejšie chvíle svojho života. Takto pred rokom sa totiž prevalila informácia, že moderátorke po dlhých 20 rokoch stroskotalo manželstvo s basgitaristom Michalom Dúžkom. V tom období sa už v súvislosti s ich vzťahom intenzívne skloňovalo slovo rozvod. 


Prekvapivý ROZVOD po 20 rokoch: Krach manželstva slovenskej moderátorky!


Plavovláska sa vtedy dušovala, že rozchod s partnerom prebehol v úplnom pokoji. Po informáciách, ktoré sa v týchto dňoch dostali na verejnosť, však o tom mnohí asi zapochybujú. Manžel jej totiž spravil to, čo by zrejme nečakala ani v tej najhoršej nočnej more.

Podľa časopisu Šarm hudobník známu Slovenku opustil kvôli jej dobrej kamarátke. Tá v moderátorkinom dome trávila pomerne veľa času, keďže jej pomáhala s domácnosťou. Za svoje služby si však napokon odniesla príliš veľkú odmenu. „Oľga jej podala pomocnú ruku a ona jej zviedla muža. Bol to scenár ako z hollywoodskeho filmu. Oľga prišla o partnera aj o kamarátku,“ povedal zdroj týždenníka. 

Exmanžel však Záblackej, s ktorou má dvoch synov, čoskoro zasadil ďalšiu bolestivú ranu. Hoci pri nej so svadbou čakal viac ako 5 rokov, pri milenke so žiadosťou o ruku tak dlho neváhal. Dvojica si vraj už stihla povedať aj svoje „áno“. Tomu sa teda hovorí rýchlovka...

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu