Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zabudnutá markizáčka Záblacká opäť v spoločnosti: To je ale dekolt!

Oľga Záblacká Zobraziť galériu (9)
Oľga Záblacká

BRATISLAVA - Nedeľný večer patril na obrazovkách verejnoprávnej televízie cenám Krištáľové krídlo. Jednu zo sošiek odovzdávala laureátovi aj niekdajšia markizáčka Oľga Záblacká (56), ktorú kedysi diváci pravidelne vídali v relácii Na streche. Na galavečer prišla v dlhej róbe a pochvália sa poriadnym dekoltom!

Niekdajšia moderátorka televízie Markíza Oľga Záblacká sa pred rokmi z obrazoviek vytratila. Všetci ju poznali z relácie Na streche, kde spovedala svojich hostí. Napokon s tým sekla a dlho o nej nebolo počuť, hoci v mediálnej sfére v podstate ostala. Kedysi ryšavka, dnes blondínka, sa venuje textovaniu, režírovaniu aj spievaniu.

Galéria: Veľká FOTOgaléria z galavečera Krištáľové krídlo 2019
Po dlhej dobe sa objavila opäť na televíznych obrazovkách, keď v nedeľu odovzdávala jednu zo sošiek Krištáľového krídla novému laureátovi. Ukázala sa v dlhých petrolejových šatách, na ktorých bol poriadne odvážny výstrih. A hoci má Oľga po päťdesiatke, rozhodne sa za svoj dekolt nemusí hanbiť. Ba práve naopak. Nejednému mužovi zaiste padol zrak z očí trochu nižšie, keď sa s ňou na after párty po galavečere rozprával.

Oľga Záblacká sa pochválila poriadnym výstrihom.
Zobraziť galériu (9)
Oľga Záblacká sa pochválila poriadnym výstrihom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Oľga Záblacká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu