Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Z Farkašovej je úplne iná žena: Takto teraz vyzerá!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (12)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA - Podstúpila nečakanú zmenu! Herečka Kristína Farkašová (35) bola roky známa svojimi ryšavými vlasmi. Tie sú však už dlhšie minulosťou. Farbu zmenila v čase, keď prežívala náročné obdobie kvôli rozchodu s parterom Jurajom Hajdinom (40). No najnovšie sa umelkyňa rozhodla opäť pre zmenu. Pozrite, na čo sa odhodlala tentokrát!

Fíha, tak toto by zrejme nik nečakal! Kristína Farkašová podstúpila v nedávnej minulosti veľkú životnú zmenu. Z provokatívnej ryšavky sa stala decentná brunetka. Vtedy za jej premenou bol rozchod s jej partnerom a otcom dvojičiek Jurajom Hajdinom.

Najnovšie sa kráska opäť odhodlala zmeniť svoj imidž.  Svojich fanúšikov prekvapila oveľa kratším strihom a novou farbou, ktorá bola veľkým hitom pred rokom, tzv. ombré - tmavé korienky vlasov a blond končeky.

Dvojfarebné kontrastné vlasy, prechádzajúce vertikálnym farebným prechodom, sú stále veľmi častým zjavom a za posledné obdobie prešla táto technika mnohými vylepšeniami, aby kaderník dosiahol čo najmenej viditeľný prechod medzi tmavým a svetlým tónom. Ako sa zdá, tomuto trendu podľahla aj Kristína, a treba priznať, že jej nový look veľmi pristane. 

Zaujímalo nás, prečo sa rozhodla pre zmenu. „Keď ja som po rokoch natrafila na môjho exkaderníka, ktorý ma vždy podporoval  v mojich výmysloch, tak sme sa spojili a obaja máme radosť z našich vlasových výtvorov. Mať kaderníka, ktorému absolútne dôverujete a ktorý je absolútnym majstrom, je také malé ženské šťastíčko. S Tonkom Kurucom sme vymysleli tento svieži strih, na farbu som ho trochu ukecala a nakoniec je najspokojnejší. A ja tiež. Taký dievčenský parížsky zostrih. A dá sa to dať do gumičky a ofina do pukačky. Všetko, čo matky potrebujú,“ povedala topkám s úsmevom Farkašová.

Pozrite sa na ňu v GALÉRII»

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu