Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odstrašujúce FOTO bývalej markizáčky: Napichané pery z nej urobili monštrum!

Simona Butinová v minulosti uvádzala reláciu Sexy šport. Nedávno ju potrápili komplikácie po úprave pier. Zobraziť galériu (15)
Simona Butinová v minulosti uvádzala reláciu Sexy šport. Nedávno ju potrápili komplikácie po úprave pier.

BRATISLAVA – Príliš veľká obeta! Mnohé mladé dievčatá v honbe za krásou bezhlavo využívajú služby plastickej chirurgie. Láka ich vidina väčších pŕs či pier. Nie každý zákrok sa však zaobíde bez komplikácií. Svoje o tom najnovšie vie už aj Simona Butinová (21), moderátorka relácie Sexy šport, ktorú donedávna vysielala markizácka televízia Dajto. Finalistka súťaže Miss Carat Tuning 2013 otvorene priznáva, že po „skrášľujúcom” zásahu vyzerala ako taká príšera.

Tvár Simony Butinovej je televíznym divákom dobre známa. V minulosti sa napríklad spoločne s playmate Andreou Járovou odhaľovala v relácii Sexy šport, nedávno zas súťažila v jojkárskej šou Nákupné maniačky. Na tmavovláske si väčšina ľudí ako prvé všimne najmä pery, ktoré sú neprirodzene veľké. Tanečnica a modelka priznáva, že v trojmesačných intervaloch si ich dáva zväčšovať kyselinou hyalurónovou už zhruba 4 roky.

Finalistka súťaže Miss Carat Tuning 2013 sa netají tým, že je pre ňu vzhľad veľmi dôležitý. „Svojím výzorom sa živím už od 15 rokov. Keď človeka niečím neobdarí príroda, je k tomu potrebný menší tuning,” komentuje svoje vylepšenia Simona. Kvôli vysnívaným perám si však nedávno prešla doslova peklom.

„Ocitla som sa na pokraji zúfalstva, keď som sa jedného dňa pozrela do zrkadla a v hlave mi ako prvé prebehlo, že sa moja kariéra skončila a stratila som svoju tvár,” zaspomínala si na nepríjemné chvíle sexica. K nečakaným komplikáciám podľa jej slov došlo v čase, keď sa po 6 mesiacoch prestávky rozhodla, že si dá hornú peru trošku doplniť. „Každým dňom boli moje pocity horšie. Začali sa mi tam tvoriť veľké hrčky a pera mi klesala dole. Nemohla som s ňou vôbec hýbať, artikulovať a ani sa usmievať,” dodala Simona. Tmavovláska ihneď hľadala pomoc u lekárky, ktorá jej zákrok robila.

Odborníčka jej látku z pier musela odstrániť drastickým spôsobom, no tmavovláska sa pri myšlienke na to, že bude v poriadku, držala statočne. „Nevedela som, že najväčšie peklo sa len začne. Keď som sa na ďalší deň prebrala, mala som opuchnuté celé líce, uzlinu, ústa a v kútiku sa mi vytvoril hnisavý herpes. Mala som tiež vysoké horúčky. Do pier sa mi totiž dostal silný zápal, ktorý sa šíril ďalej do tváre,” prezradila Simona, ktorá strávila na klinike zhruba týždeň.

Nešťastnej dievčine napokon pomohli infúzie, lieky aj ožarovania. „Od tohto nepríjemného incidentu prešlo asi 10 dní a ja už konečne vyzerám ako človek a nie ako monštrum. Veľmi sa z toho teším,” dodala Butinová, ktorú kvôli jej obrovským perám denne kontaktuje množstvo dievčat. „Pýtajú sa ma, ako som to dosiahla. Ja by som ich ale chcela upozorniť a poučiť o tom, že to nie je až také úžasné, ako sa môže zdať. Je mnoho dievčat s podobnou skúsenosťou, len bohužiaľ, žiadna sa k tomu nepriznala a nikto nehovorí o rizikách tejto na pohľad jednoduchej skrášľujúcej procedúry,” uzavrela Simona, ktorá si podobné zákroky už radšej dvakrát rozmyslí.

Ako byť atraktívnou aj bez zásahov plastických chirurgov? Inšpirácie nájdete v knihách o kráse.

Simona Butinová si kvôli vylepšeným perám prešla peklom.
Zobraziť galériu (15)
Simona Butinová si kvôli vylepšeným perám prešla peklom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu