Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sladké tajomstvo moderátorky jojkárskeho spravodajstva: O chvíľu rodí!

Dana Strculová a Mária Ölvedyová Zobraziť galériu (6)
Dana Strculová a Mária Ölvedyová (Zdroj: Facebook M.Ö.)

BRATISLAVA - Na Kolibu priletí bocian! V jojkárskom spravodajstve bude musieť známu moderátorskú tvár už čoskoro nahradiť niekto iný. Sympatická brunetka Mária Ölvedyová (34) je totiž tehotná... A bábätko by sa malo narodiť čo nevidieť!

Tím jojkárskeho spravodajstva sa od tohtoročných Vianoc musí zaobísť bez jednej zo svojich moderátoriek. Sympatická brunetka Mária Ölvedyová je totiž tehotná. Počas sviatkov sa na sociálnej sieti Facebook rozlúčila s divákmi a oznámila svoj odchod na materskú. 

„Všetkým prajem krásne sviatky a želám Vám aj úspešný rok 2017. Buďte k sebe dobrí a zachovajte si Vašu milú priazeň k mojim milým kolegom, ktorí pre vás každodenne pripravujú naše spravodajstvo. Mňa už čakajú úplne iné povinnosti,“ napísala na web Mária a pridala aj fotku, na ktorej si drží tehotenské bruško. 

Moderátorku, ktorá je už mamičkou štvorročného synčeka Miška, sme v tejto súvislosti kontaktovali, aby nám o svojom tehotenstve prezradila viac. „Nastupujem už po Novom roku na oficiálnu materskú dovolenku, takže sme už pred finále,“ povedala nám Ölvedyová, ktorá si pohlavie dieťatka chce nechať pre seba a svojich blízkych. „Je pre nás dôležité, aby sa bábätko narodilo v poriadku a zdravé. Stať by sa tak malo okolo sviatku zamilovaných. Práca mi už teraz chýba, ale verím, že materskú si užijem rovnako, ako so synom,“ dodala jojkárka. Gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Mária Ölvedyová sa so šťastnou novinou pochválila na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (6)
Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Mária Ölvedyová sa so šťastnou novinou pochválila na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook M.Ö.)

Viac o téme: Mária Ölvedyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu