Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná študentka využila bábo na podnikanie snov: Predáva pozitívne testy, záujemcovia sa hrnú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Biznis je biznis. Toto si zrejme povedala jedna americká študentka a rozbehla netradičné zarábanie. Využila pritom fakt, že je tehotná. Malé bábätko tak ešte ani nebolo na svete a už jej začalo zarábať. Nápad dostala, keď čítala internet.

Napriek tomu, že otehotnela, našla spôsob, ako si zarobiť na školné. Študentka, ktorá chce zostať pred médiámi v anonymite, začala predávať pozitívne tehotenské testy. A to len 30 amerických dolárov za jeden kus. V inzeráte, ktorý pred zmazaním zachytili americké médiá, písala dievčina o konkrétnej ponuke.

"Nech už pozitívny tehotenský test využijete ako žart na niekoho blízkeho, alebo s ním budete vydierať vysokého manažéra Applu, s ktorým máte pomer, nezaujíma ma to," oboznamuje ponuku podnikavá žena. Ako s testom dotyčný naloží, ju nezaujíma.

Ako pre hore zmienenú televíziu žena priznala, tento podnikateľský nápad prebrala od iných žien. "Je to veľmi jednoduché," nechala sa počuť pri osobnom stretnutí. V najbližšej lekárni si zakúpila tehotenský test, išla na toaletu a vrátila sa s pozitívnymi výsledkami. Takto funguje. Jednoducho pozitívne testy predá, zarobí a o viac sa nestará.

Za deň sa jej podarí zarobiť aj 200 dolárov. Tie využíva na zaplatenie bakalárskeho štúdia, života na internáte a výdavkov s tým spojených. Prezradila tiež, že ju kontaktovali desiatky ľudí.

Ako to vidia experti? "Podvod je prvým, čo ma napadlo," povedal americkej stanici Action news Ajax právny expert Dale Carson s tým, že aj keď to nie je nelegálne, nachádza sa predávajúca v šedej zóne.

Viac o téme: FloridaŠtudentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu