Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda American Horror Story je tehotná: Pochválila sa celému svetu!

Lily Rabe Zobraziť galériu (5)
Lily Rabe (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká herečka Lily Rabe, známa najmä z hororovej antológie American Horror Story (2011), čaká prvé dieťa. Jeho otcom je jej partner, herec Hamish Linklater, ktorý už má deväťročnú dcéru Lucindu Rose s exmanželkou Jessicou Goldberg. Tridsaťštyriročná Rabe a o šesť rokov starší Linklater tvoria pár už niekoľko rokov.

Herečka o svojom tehotenstve informovala prostredníctvom služby Instagram, kde pred niekoľkými dňami zverejnila fotografiu spred Bieleho domu vo Washingtone, na ktorej je vidno tehotenské bruško. "Pred niekoľkými týždňami, keď som šla so svojím dieťaťom do Bieleho domu," napísala k fotke rodáčka z New Yorku. Fotka vznikla pred udeľovaním cien Kennedyho centra za celoživotný prínos americkej kultúre, kde Rabe vzdala hold svojmu kolegovi Alovi Pacinovi. Ceremoniál sa konal 4. decembra, záznam z neho však odvysielali až tento utorok. 

 

A couple wks ago.. Taking my baby to The White House.

Fotka uverejnená používateľom Lily Rabe (@pillypie22),

Lily Rabe si v spomínanom seriáli American Horror Story zahrala najprv Noru Montgomery. V druhej sezóne stvárnila sestru Mary Eunice, pričom túto úlohu si zopakovala aj desiatej epizóde štvrtej série. V tretej sezóne sa predstavila ako Misty Day, v piatej ako Aileen Wuornos a v zatiaľ poslednej šiestej ako Shelby Miller. Okrem toho sa predstavila v snímkach ako Úsmev Mony Lízy (2003), Iba na objednávku (2007), V lepšej spoločnosti (2010), Aftermath (2013) a Ťah pešiakom (2014) alebo v seriáloch Dobrá manželka (2009) či The Whispers (2015). 

Viac o téme: Lily Rabe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu