Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská radosť rebelky Pink: Je z nej dvojnásobná mama!

Pink Zobraziť galériu (6)
Pink

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink a bývalý motocyklový pretekár Carey Hart sa stali dvojnásobnými rodičmi. Tridsaťsedemročná interpretka priviedla v pondelok 26. decembra na svet syna, ktorému dali meno Jameson Moon Hart.

Rodáčka z Doylestownu v Pennsylvanii, sa o šťastnú správu podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografie, na ktorých s manželom držia novorodeného chlapca. Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2006, spolu vychováva aj päťročnú dcéru Willow Sage. 

 

Jameson Moon Hart 12.26.16

Fotka uverejnená používateľom P!NK (@pink),

Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Získala napríklad tri Grammy alebo jednu Brit Award. 

Viac o téme: Pink
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu