Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dôvod bleskovej svadby slovenskej herečky: Tajomstvo, ktoré pred všetkými tak dobre skrývala!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková (Zdroj: Instagram V.S)

BRATISLAVA/PRAHA - Herečka Vlastina Svátková (34) prežíva aktuálne jedno z najšťastnejších období vo svojom živote. V septembri sme na Topkách informovali o jej originálnych zásnubách a už o mesiac sa plavovláska vydala. Svoje áno povedala milovanému partnerovi, s ktorým tvorí pár len od marca tohto roka. Vtedy kráska odmietala, že by za ich nečakaným sobášom malo niečo stáť. A predsa... Toto je tajomstvo, ktoré pred všetkými tak dobre skrývala!

Nie je to tak dávno, čo sme vás na Topkách informovali o originálnych zásnubách slovenskej herečky Vlastiny Svátkovej. Plavovláska dostala po polroku vzťahu od svojho priateľa Jiřího Kounického na mieru vyrobený prsteň s kameňom lásky.  


Originálne zásnuby slovenskej herečky: Nič nevychádzalo a nakoniec... Ženích to vzdal!


V tom období sme herečku oslovili, nech nám prezradí, prečo sa s partnerom rozhodli tak rýchlo vziať. Dostali sme jednoduchú odpoveď. „Nikde nie je napísané, po akej dlhej dobe chodenia by sa mali ľudia brať. Sme spolu od marca a svadba nebude tento rok, takže určite to nie je tak skoro na môj vkus. Každopádne za tým nie je nič iné, iba to, že prvýkrát nepochybujem a cítim absolútnu symbiózu v hodnotách a názoroch,“ povedala nám herečka. 

No hoci zaľúbenci svoj veľký deň D plánovali až na budúci rok, už o mesiac neskôr prekvapili nečakanou svadbou. A dnes je už jasné, čo ich posúrilo. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, nevesta pred všetkými skrývala sladké tajomstvo - pod srdcom nosí ich prvé spoločné dieťatko. 

Pre známu Slovenku je to už tretie dieťa a k dvom synom pribudne ďalší chlapček. „Tehotenstvo prebieha úplne v poriadku. Moji synovia sa nevedia dočkať, stále ma hladia, nosia mi tašky, keď poviem au, lebo ma bolí chrbát, hneď pribehnú za mnou, či som v poriadku,“ prezradila pre Topky.sk čerstvá pani Kounická, ktorá prírastok do rodiny očakáva začiatkom mája. Gratulujeme!

Vlastina Svátková je dnes už vo štvrtom mesiaci tehotenstva.
Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková je dnes už vo štvrtom mesiaci tehotenstva.  (Zdroj: archív V.S.)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu