Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vedci odhalili, prečo partnerky sexujú s inými: Chlapi, berte do rúk vysávače a špinavé riady!

(Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA – Manželia a partneri, zamyslite sa nad sebou, a začnite pomáhať svojim partnerkám! Inak vás budú podvádzať. Toto sú výsledky jednej štúdie, ktorá skúmala, prečo sú ženy neverné.

Francúzska zoznamka Gleedon spravila zaujímavú štúdiu. Až vyše desať tisíc žien odpovedalo na otázku, prečo podvádzajú svojho partnera. Ako dopadli výsledky? Až 73% žien odpovedalo, že podvádzali preto, že im partner nepomáhal v domácnosti.

Ešte alarmujúcejší je výsledok prieskumu, kde až deväť z desiatich žien uviedlo, že sa cítia na práce v domácnosti osamotené. Až 84% žien prezradilo, že takéto správanie zo strany ich polovičiek viedlo k hádkam.

Z tohto výskumu tiež vyplynulo, že najhorší sú v tomto smere bieli muži z Británie. Naopak, najlepšie si viedli muži tmavej pleti z Karibiku. Zaujímavé je, že ďalšia nová štúdia zo začiatku tohto roka odhalila, že muži vytvárajú týždenne až sedem hodín práce, ktorú musí vykonávať za nich žena.

Portál independent.co.uk v tejto súvislosti pripomína, že  iná štúdia dokázala, že páry, ktoré sa o prácu podelia, si užívajú sex 6,8-krát mesačne. Naopak, páry, v ktorých prevažuje práca iba jedného z partnerov, mávajú sex iba 5-krát mesačne.

Viac o téme: ŠtúdiaVedciNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu