Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Totálne to pokašľal: Mladý Brzobohatý prekukol maminho milenca!

Ondřej Brzobohatý otvorene skritizoval vzťah svojej matky Hany Gregorovej s jej mladým milencom. Zobraziť galériu (5)
Ondřej Brzobohatý otvorene skritizoval vzťah svojej matky Hany Gregorovej s jej mladým milencom.

PRAHA - Zničená reputácia a výsmech spoločnosti! Takéto zahanbujúce chvíle prežila v ostatnom období herečka Hana Gregorová (64), ktorá verejnosť šokovala svojím vzťahom s o 32 rokov mladším milencom Ondřejom. Na praktiky svojho menovca sa už nedokázal pozerať ani jej syn - známy hudobník Ondřej Brzobohatý (33), ktorý v týchto dňoch prelomil mlčanie a škandalózny párik poriadne skritizoval.

O hotový hurikán v česko-slovenskom šoubiznise sa v ostatnom období postarala známa herečka Hana Gregorová. Tá si však svojím nerozvážnym konaním zavarila aj v súkromí, čo sa najviac pretavilo do naštrbených vzťahov s jej najbližšími.


Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


Pohár trpezlivosti sa prelial práve vo chvíli, keď si slávychtivý Čech Ondřej Koptík prizval k šokujúcej žiadosti o ruku aj českých novinárov, ktorí ich v inkriminovaný deň nafotili. Hoci sa všetci tvárili, že išlo o náhodu, nikto tomu neveril. 

V týchto dňoch dokonca prelomil mlčanie aj herečkin syn Ondřej Brzobohatý, ktorý o škandalóznom vzťahu jeho matky s o 32 rokov mladším mužom otvorene prehovoril v rozhovore pre české rádio Frekvence 1. „Urobil zásadnú chybu, bol to naivný, pochabý prístup, ktorý ublížil mojej mame. On to veľmi dobre vie a aj moja mama to dobre vie. S oboma som to riešil,“ neskrýval svoje emócie hudobník.

V prejave však Brzobohatý oboch zaľúbencov ani z ďaleka nešetril a s ostrou kritikou pokračoval aj ďalej: „Ona aj jej priateľ poskytli dostatok materiálu k tomu, aby sa o nich písalo!“ Ako sme vás však na Topkách nedávno informovali, Hana už od podobných bláznovstiev odtiahla ruky preč a rovnako tak nekompromisne stopla aj svojho rozbehnutého zajačika.


Gregorovej nečakaný krok: Svojho zajačika nadobro odmietla!


Ondřej síce na jednej strane túto nelichotivú situáciu svojej matky chápe, no je si istý, že jeho otca v Haninom srdci nikto nikdy nenahradí. „Mama proste nechce byť sama, je vedľa nej niekto, kto jej lichotí, venuje sa jej, má o ňu záujem. Je to jej rozhodnutie, s kým bude žiť. Ale som to práve ja, kto ju pozná najlepšie, nikto iný o nej nevie toľko ako ja. Nechcel by som byť na jej mieste. Byť sám. A to isté by som neprial ani nikomu inému. Jedno viem určite – pre mamu bol otec tým najdôležitejším chlapom v jej živote a nikdy na neho nezabudne,“ skonštatoval na záver Brzobohatý.

Viac o téme: Ondřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu