Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gregorovej nekompromisné rozhodnutie: Mladý milenec dostal vo vzťahu stopku!

Hana Gregorová stopla slávychtivého milenca. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová stopla slávychtivého milenca.

PRAHA - Nečakaný zvrat! Herečka Hana Gregorová (64) sa v ostatnom období postarala o hotový mediálny ošiaľ. Narušenie súkromia a úmyselné zverejňovanie informácií zo vzťahu s mladučkým Ondřejom Koptíkom (32) sa však postarali nielen o zlé pomery v rodine, ale aj o stratu vlastnej dôstojnosti. Tmavovláska sa preto rozhodla slávychtivého zajačika nekompromisne zastaviť.

Len nedávno sme vás na Topkách informovali o prekvapivých zásnubách herečky Hany Gregorovej s o 32 rokov mladším milencom. Ich vzťah však naberal na obrátkach aj naďalej a zaľúbená tmavovláska dokonca nešetrila ani vyjadreniami o plánoch na samotnú svadbu.

O to šokujúcejšie preto bolo, keď sa umelkyňa objavila na istej spoločenskej akcii bez svojho zajačika. V momente tak vznikli špekulácie, či sa vdova po Radkovi Brzobohatom nebodaj rozhodla s bláznivým románikom skoncovať.

Všetko je ale úplne inak. Podľa českého portálu super.cz sa totiž herečka odhodlala k razantnému rozhodnutiu, ktoré vysvetľuje zmenu jej správania. „Sú spolu, ale Ondřej nesmie o nej s nikým rozprávať. Hana si nepraje ani to, aby sa s ňou niekde verejne objavoval. Už keď ho vzala na svadbu syna, naivne rozprával novinárom hrozné veci. Potom bola tá aféra so zásnubami, na ktoré si do zahraničia pozval médiá. Gregorová si tak uvedomila, ako je kvôli tomu všetkým na smiech a má komplikované vzťahy aj s deťmi, takže si povedala, že bude musieť spomaliť,“ skonštatoval Hanin nečakaný postoj ich známy.


Hana Gregorová prežíva peklo: Za všetko môže jej milenec!


Zrelá šesťdesiatnička tak plánuje držať bobríka mlčanlivosti a to isté vyžaduje aj od svojej polovičky. „Vraj mu má kontrolovať aj mobil, s kým komunikuje, aby to náhodou neboli bulvárni redaktori,“ dodal blízky zdroj z okolia prominentnej rodiny.

Gregorová si tak podľa všetkého chce získať už aj tak dosť zničenú reputáciu, či napraviť naštrbené vzťahy s najbližšími. Či sa Ondřej Koptík napokon vzdá vytúženej medializácie, tak to ostáva pri prehnane aktívnom Čechovi otázne. Nuž, ale kto vie, veď pravá láska dokáže s človekom divy.

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu