Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gregorovej nečakaný krok: Svojho zajačika nadobro odmietla!

Hana Gregorová sa za mladučkého zajačika údajne vydávať nechce. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová sa za mladučkého zajačika údajne vydávať nechce. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Svadba nebude! Hoci sa ešte len nedávno herečka Hana Gregorová (64) otvorene vyjadrovala o šokujúcich zásnubách, či samotnom spečatení vzťahu s mladučkým žrebcom Ondřejom Koptíkom (32), dnes je už všetko inak. Vyzretá žena totiž aktuálne až prekvapivo rázne zmenila svoj názor a rozbehnutého zajačika nekompromisne zastavila.

V uplynulom období sa slovenská herečka Hana Gregorová postarala o poriadne divoký mediálny hurikán v česko-slovenskom šoubiznise. Vdova po legendárnom hercovi Radkovi Brzobohatom si totiž našla o 32 rokov mladšieho milenca, ktorému po pár mesiacoch spoločného randenia povedala svoje „Áno“. No a skloňovať sa dokonca začalo aj slovo svadba.


Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


Všetkých preto šokovalo jej najnovšie vyjadrenie. „Neplatí to! Ja som nepovedala áno preto, lebo som bola zaskočená. Bola som vo výške 3000 metrov, bojím sa výšok, neznášam hory. Nepotrebujem sa na vzťah zasnubovať a ani vydávať v mojich rokoch,“ reagovala na českej Frekvenci 1 na vzniknutú kauzu Gregorová, ktorá sa ale paradoxne v minulosti netajila svojimi odvážnymi vyjadreniami o konečnom spečatení ich lásky.


Raketová rýchlosť! Gregorová (63) už fakt plánuje svadbu: Toto o nej prezradila!


Ich vzťah však aj napriek jej závratne šokujúcemu verdiktu naďalej prekvitá a svoju lásku si dokazujú na každom kroku. Zdá sa ale, že raketová rýchlosť začína napokon naberať úplne iný smer. Nuž a ako tento bláznivý kolotoč napokon dopadne, tak to snáď nevedia ani len samotní aktéri.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu