Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Gregorová neustále prekvapuje: Aha, tajné FOTO v bikinách!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (9)
Hana Gregorová (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Bez hanby! Herečka Hana Gregorová (64) jednoducho vie, ako zaujať. V poslednom období púta na seba pozornosť najmä kvôli mladému milencovi Ondřejovi Koptíkovi (32), ktorý je od umelkyne až o 32 rokov mladší. Nedávno sa dokonca vybrali na kúpalisko do Maďarska, kde si chceli v najväčšej tajnosti užiť jeden druhého. Nepodarilo sa! Vznikli tam zábery, ktoré nemal nik vidieť. Pozrite, takto vyzerá zrelá šesťdesiatnička v bikinách!

Herečka Hana Gregorová sa v posledných mesiacoch neustále stará o poriadny rozruch. Dôvodom je jej prekvapivý vzťah s o 32 rokov mladším milencom Ondřejom Koptíkom, ktorému medializácia robí viac ako dobre. Tomu však chce najnovšie vdova po Radkovi Brzobohatom zabrániť a zakázala milencovi o nich komukoľvek niečo hovoriť.

V najväčšej tajnosti sa dokonca nedávno vybrali aj na kúpalisko do Maďarska, kde si užívali jeden druhého. To však netušili, že ich nepozorovane niekto z našincov aj odfotil. Tieto zábery zaľúbencov v plavkách získala markizácka Smotánka, ktorá ich v sobotu podvečer odvysielala.

Okrem túlenia sa oboch milencov k sebe vo vode si návštevníci kúpaliska a aj diváci šoubiznisovej relácie mohli pozrieť odvážnu Gregorovú, ktorá sa promenádovala popri bazéne v bikinách. Bez ostychu tak prevetrala svoje kyprejšie tvary v oslnivých žltých plavkách, vďaka ktorým bola jednoducho neprehliadnuteľná. Napriek tomu, že je v dôchodkovom veku, jej aktuálny životný štýl tomu vôbec nenasvedčuje. Veď posúďte sami... 

Hana Gregorová v žltých bikinách odhalila plnšie krivky.
Zobraziť galériu (9)
Hana Gregorová v žltých bikinách odhalila plnšie krivky.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu