Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto, že je naša celebrita? Veď je to úplná socka z ulice!

Jakub Prachař bol zmenený na nepoznanie. Zobraziť galériu (4)
Jakub Prachař bol zmenený na nepoznanie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jakub Prachař (33) je nielen vynikajúci český moderátor a herec, ale aj poriadne pojašený komik. Dôkazom toho je záber, ktorý vznikol v súvislosti s nedeľňajším vysielaním úspešnej šou Česko Slovensko má talent. Pozrite, ako zamaskovaný zabávač pútal pozornosť nič netušiacich prítomných!

Je obľúbeným moderátorom, hercom, hudobníkom, ale v neposlednom rade aj veľkým zabávačom. Reč je o Čechovi Jakubovi Prachařovi, ktorý navyše aktuálne hviezdi aj v porotcovskom kresle jojkárskej šou Česko Slovensko má talent.

No a práve tam sa Jakub ukázal opäť vo svojej obľúbenej komickej polohe. Prachař sa totiž nechal nahovoriť na ďalšie zaujímavé divadielko, v ktorom sa zhostil úlohy čudáckeho chlapíka. Vtipný moment znásobil fakt, že tento mimoriadne spontánny Čech mal na sebe nielen zvláštny odev, ale jeho tvár navyše zdobila aj rozcuchaná parochňa, obrovské retro okuliare či zanedbané fúzy.

No skrátka z uhladeného elegána z obrazoviek sa rázom stal podivný muž s poriadne zanedbaným vzhľadom. Tak schválne, spoznali by ste ho takto na ulici?!

Jakub Prachař sa v takomto čudáckom prevleku postaral o ďalšie zábavné divadielko.
Zobraziť galériu (4)
Jakub Prachař sa v takomto čudáckom prevleku postaral o ďalšie zábavné divadielko.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu