Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragédia krátko pred Vianocami: Známy moderátor (41) na pol tela ochrnul!

Michal Jančařík v poslednom období veľa dôvodov na úsmev nemá. Zobraziť galériu (4)
Michal Jančařík v poslednom období veľa dôvodov na úsmev nemá. (Zdroj: Facebook M.J.)

PRAHA - Český šoubiznis krátko pred Vianocami šokovala informácia o vážnom zdravotnom stave len 41-ročného moderátora televízie Nova Michala Jančaříka. Ten po transplantácii obličky musel ísť na neplánovanú operáciu miechy, po čom prestal cítiť dolné končatiny. A aktuálne sa jeho ochrnutie rozšírilo až k prsiam!

Český moderátor počasia Michal Jančařík prežíva aktuálne najnáročnejšie chvíle svojho života. Koncom roka išiel na transplantáciu obličky, no situácia sa náhle skomplikovala. Len tri dni po zákroku musel ísť na neplánovaný zákrok - praskla mu totiž cieva a vytekajúca krv mu silno tlačila na miechu. 

To spôsobilo, že známy Čech ochrnul. „Lekári krv odsali, ale tlak na miechu bol veľký a spôsobil nefunkčnosť mojich spodních končatín,“ povedal pre televíziu Nova Jančařík. A aktuálne sa jeho stav podľa českého Blesku opäť zhoršil. Ochrnutie moderátora sa rozšírilo až k prsiam. „Bude to beh na veľmi dlhú trať,“ povedal o jeho uzdravení zdroj z nemocnice. 

Michal trpel polycystózou obličky, kvôli čomu musel ísť začiatkom decembra na transplantáciu. Oblička sa totiž cystami zväčšovala, deformovala a postupným rozširovaním obličkových kanálikov vznikali stále ďalšie cysty. Orgán sa nakoniec zväčšil natoľko, že vážil 7 kíl a praskol.

Viac o téme: Michal Jančařík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu