Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozkročené nohy a... Prsia sa jej derú von: Ďalšia odvážna FOTO Slovenky provokatérky!

Známa Slovenka vie ako provokovať. Zobraziť galériu (5)
Známa Slovenka vie ako provokovať. (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA/MILÁNO - Páni, zhlboka dýchajte! Všade vo svete sa o Slovenkách hovorí ako o jedných z najkrajších žien. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj temperamentní Taliani. Práve tí totiž doslova zbožňujú našu modelku Martinu Štetiarovú (32). Blondínka má totiž nielen božské telo, ale aj poriadny kus odvahy - jej profily na sociálnych sieťach sú tak plné super sexi záberov. Fúúúha, a provokuje opäť, pozrite!

Martina Štetiarová je známa provokatérka. Odvahy má na rozdávanie a v kombinácii s jej dokonalými krivkami... No, nejednému mužovi sa pri pohľade na jej snímky rozbúcha srdce. Blondínka totiž pravidelne svoje profily na sociálnych sieťach zásobuje super zvodnými fotkami.

Za zmienku rozhodne stojí aj jej najnovší príspevok. Plavovláska sa na zábere dráždi v erotickej póze s rozkročenými nohami, pričom na sebe má len čierne tangá a futbalový dres. Ani ten však veľa z Martininho tela nezakrýva... Práve naopak - odhaľuje štíhly driek aj jej plné prsia. Fúha, no tak toto je jednoznačne najsexi športová fanúšička! 

Martina Štetiarová je veľká provokatérka.
Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová je veľká provokatérka.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu