Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Slovenska s najkrajším telom sveta si trúfa: Nahá odhalila takmer všetko!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA – Wau, to je ale kosť! Bývalá playmate Martina Štetiarová (32), ktorá sa zviditeľnila v markizáckej šou Farma či na medzinárodnej súťaži, kde získala ocenenie najkrajšie telo sveta, neustále provokuje mnohých mužov. Niet sa čo čudovať, jej božská figúra vyráža dych. Známa Slovenka, ktorá žije v Taliansku, aj teraz zverejnila na sociálnej sieti záber, z ktorého sú mnohí chlapi doslova hotoví. Pozrite, takto nahá dráždila!

Provokatérka! Reč je o modelke Martine Štetiarovej, ktorá v minulosti nafotila aj niekoľko dráždivých a zvodných snímok. To, že s odhaľovaním nemá problém, dokazuje bývalá farmárka často aj na sociálnej sieti, kde pridáva množstvo svojich odvážnych, sexi a provokatívnych fotografií. Niet sa čo čudovať, veď sa má čím pochváliť. Pri pohľade na jej dokonalú postavu, ktorá sa pred dvoma rokmi stala najkrajšou na svete, muži iba slintajú.

Na instagrame sa pred pár dňami opäť postarala o poriadny rozruch, keď si zverejnila záber rovno zo sauny. Svoje nahé prednosti iba jemne zakryla uterákom, ktorý však pôsobil, že jej má každú chvíľu spadnúť. Mužom pri pohľade na jej prekrížené nohy začne bezpochyby ihneď adrenalín stúpať a fantázia pracovať na plne obrátky, keďže uterák jej tieto intímne partie vôbec nezakrýva. Blondínka tak vďaka tejto dráždivej póze vystavila na obdiv nielen svoje štíhle nohy, ale rafinovane odkryla stehienko i zadoček. Muži sa tak môžu doslova popásť očami na jej sexi krivkách, nemyslíte?

Nahá Martina Štetiarová v provokatívnej póze.
Zobraziť galériu (6)
Nahá Martina Štetiarová v provokatívnej póze.

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu