Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna markizáčka provokuje: V priesvitnom ukázala kompletne holé prsia!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová (Zdroj: Foto: Instagram M.Š.)

BRATISLAVA - Ukázala ich! Známa markizácka hviezdička Martina Štetiarová (32) je právom označovaná za jednu z najsexi žien nášho šoubiznisu. Modelka sa totiž pýši krivkami, ktoré dostanú na kolená hádam každého chlapa. V týchto dňoch však sexbomba opäť raz pritvrdila a naostro v plnej kráse vytasila svoje napumpované mega vnady.

Krásna, príťažlivá a nesmierne sexi! Taká je známa exfarmárka Martina Štetiarová, ktorá rozhodne vie, ako zaujať. Potvrdiť to môžu aj jej fanúšikovia, ktorí sledujú blondínkine príspevky na sociálnych sieťach. Plavovláska totiž patrí k ženám, ktoré sa rady predvádzajú a často neváha poodhaliť ani tie najintímnejšie partie svojho tela.


Páni, držte sa: Slovenská cicuška odhalila, čo sa dalo!


Svojej povesti zvodnej dračice neostala Martina nič dlžná a v týchto dňoch provokovala opäť. Na web ale tentoraz vycapila tak rajcovnú fotografiu, ktorá zohreje počas studenej zimy bezpochyby viac než vianočný punč.

Modelka síce stavila na jednoduchosť, no v rafinovanej transparentnej blúzke odhalila všetko, čo sa len dalo. O horúce chvíle sa postaral priesvitný materiál zvoleného kúsku, spod ktorého jej bolo vidno kompletne nahé prsia. Odvážny záber určite potešil najmä pánov, ktorí pri pohľade na túto vyzývavú Slovenku musia mať zaručene kučeravé myšlienky. Nuž, treba jednoducho uznať, že svoj imidž sexice si buduje naozaj ukážkovo!

Martina Štetiarová zavesila na Instagram fotku v priesvitnej blúzke. Všetkým sa tak naskytol pohľad na jej nahé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová zavesila na Instagram fotku v priesvitnej blúzke. Všetkým sa tak naskytol pohľad na jej nahé prsia.  (Zdroj: Inatagram M.Š.)

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu