Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Páni, POZOR, toto sexi telo je voľné... Odvážne fotky zvodnej Slovenky vás zaručene dostanú!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Je najsexi futbalovou fanúšičkou a snom tisícky mužov po celom svete! Reč je o modelke a bývalej markizáckej farmárke Martine Štetiarovej (32). Blonďavá Slovenka svoj profil na Instagrame pravidelne zásobuje super odvážnymi fotkami, ktorými vyvoláva kučeravé myšlienky mnohým svojim mužským fanúšikom. No a tí by sa mali mať na pozore... Ako sa nám totiž podarilo zistiť, táto sexi kočka je bez partnera!

Keď sa povie „Martina Štetiarová“, mnohým hneď napadne dokonalé telo a sexi fotky. Práve tým totiž známa Slovenka už niekoľko rokov doslova zásobuje svoj profil na sociálnej sieti Instagram. A mužskí fanúšikovia z celého sveta sa na ňu vďaka tomu doslova lepia. 

Zaujímalo nás preto, či ju internetoví nápadníci aj kontaktujú. „Vypisujú. V poslednom čase hlavne z futbalového sveta. Talianske a španielske médiá ma nazývajú múzou AC Miláno (keďže už dlhší čas aktívne fandím talianskemu AC Milánu). A postupne táto informácia obletela celý svet,“ prezradila pre Topky.sk Štetiarová. 

Tá vďaka aktívnemu fandeniu známemu futbalovému klubu dostala nedávno lákavú ponuku. „Dokonca 2 dni dozadu som dostala ponuku na fotenie do prestížneho talianskeho pánskeho magazínu, taktiež pozvanie do talianského športového programu,“ netají sexi Slovenka, ktorá by sa práve týmto smerom rada uberala. „Zaujímalo by ma robiť rozhovory so športovcami po zápase alebo komentovať v športovej relácii po zápase, čo je v Taliansku veľmi populárne,“ priznala. 

No a všetkým svojim mužským fanúšikom dala veľkú nádej: „A zabudla som povedať, že momentálne som single.“ No, po tomto priznaní dostane jej profil na sociálnej sieti bez pochýb poriadne zabrať! 

Martina Štetiarová je snom mnohých pánov. Aktuálne však v jej živote nie je žiaden muž.
Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová je snom mnohých pánov. Aktuálne však v jej živote nie je žiaden muž.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu