Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Farkašovej trpká skúsenosť: Psychické násilie a šikana!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová (Zdroj: Instagram K.F.)

BRATISLAVA - Kristína Farkašová (34) je úspešná slovenská herečka, ktorá je doslova zdrojom inšpirácie a pozitívnej energie. Málokto však vie, že aj jej život je poznačený trpkými skúsenosťami, ktoré jej zostali vryté do pamäti dodnes. Známa umelkyňa nám totiž prezradila, že v mladosti musela čeliť výsmechu, či nepríjemnému psychickému nátlaku.

Nedávno sa v našom hlavnom meste predstavil projekt, ktorý sa zameriava na pomoc ženám v neľahkých tiesňových situáciách. O svojich problémoch prišli porozprávať aj známe tváre slovenského šoubiznisu, medzi ktorými nechýbala ani inšpiratívna mama, herečka a moderátorka Kristína Farkašová.

Tmavovláska aktuálne prežíva jedno z najkrajších období jej života. Darí sa jej v profesionálnom, ale aj súkromnom živote a všade, kde sa objaví, tak doslova žiari. No nie vždy to bolo tak. Aj ona sama si prešla etapou, ku ktorej sa jej viažu nepríjemné spomienky. „Na základnej škole, veď tam to je taká bežná vec, deti si neuvedomujú, aký to má dopad. Ja to považujem aj za nevedomosť. Vysmievali sa mi, že mám strašne chudé nohy a do 23 som nenosila sukne, lebo som nebola schopná,“ zaspomínala si na svoju trpkú skúsenosť Kristína.

Herečka tak musela už ako školáčka znášať silu psychickej šikany. „Myslím si, že to bol istý typ psychického nátlaku, ale nemám to tak úplne zadefinované, nejako som to neriešila. Akurát je dôležité, že to skončilo. A asi to nechcem nejako rozoberať,“ emotívne priznala pre Topky.sk známa umelkyňa.

Všetko zlé je ale na niečo dobré, a to sa potvrdilo aj v tomto prípade. „Ale potom som hrala v Producentoch, kde som hrala v spodnom prádle a tam si ma vybrali práve preto, že mám dlhé chudé nohy. Tak som zistila, že je to v poriadku,“ dodala s úsmevom na perách Farkašová. Sympatická brunetka si tak dnes žije vlastný sen, má zdravú rodinu, úžasnú kariéru a na neprívetivé zážitky z detstva sa už pozerá celkom inak.

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu