Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Twiinskin trapas na móle, Bakošovej bradavka v plnej kráse!

Veronika Nízlová a Barbora Bakošová Zobraziť galériu (38)
Veronika Nízlová a Barbora Bakošová

BRATISLAVA - Toto zrejme nechceli ukázať! Počas druhého dňa jesenných Bratislavských módnych dní sa bolo veru na čo pozerať. Okrem elegantných, nápaditých a luxusných šiat sa na móle objavili aj poriadne dráždivé a sexi modely, ktoré odhalili aj intímne prednosti mnohých modeliek. Jednou z nich bola 1. vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová (20), ktorá ukázala v plnej kráse aj bradavku. Okrem nej sa pozornosť divákov upriamila aj na jednu z dvojičiek zo speváckeho dua Twiins Veroniku (30), ktorá pri záverečnom defilé takmer spadla, keď sa jej topánka zamotala do šiat.

Druhú prehliadku v rámci jesenných Bratislavských módnych dní si v utorok večer prišlo vychutnať viacero známych osobností.  A veru poriadne si to užili, veď sa na móle ukázala desiatka návrhárov, ktorí predviedli nápadité a elegantné modely. Mnohé z nich ukázali na svojich telách aj známe tváre šoubiznisu.

Na móle sa tak objavili  aj sestry Veronika a Daniela Nízlové, ktoré odprezentovali krásne dlhé róby. A to bol pre jednu z dvojičiek zo speváckeho dua Twiins aj kameň úrazu. Veronike sa totiž pri záverečnom defilé zamotala topánka do šiat tak, že sa nevedela pohnúť vpred. Dokonca ju podoprela sestra, aby si šaty nepristúpila tak, že by spadla. Pred všetkými si tak na moment vyrobila úsmevný menší trapas.

Nebola však jediná, ktorá na móle pútala pozornosť. Oveľa väčšiu na seba strhla 1. vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová. Brunetka sa na pódiu predviedla v nápaditom outfite s veľkým výstrihom, ktorý prevetral aj jej prsia. Známa kráska mala pod týmito asymetrickými šatami iba sexi priesvitnú podprsenku, ktorá odhalila misskinu bradavku v plnej kráse. No čo sa dá robiť, aj toto patrí k modelingu...

Veronika Nízlová si na pódiu pristúpila šaty a mala čo robiť, aby nespadla.
Zobraziť galériu (38)
Veronika Nízlová si na pódiu pristúpila šaty a mala čo robiť, aby nespadla.

Bývalá miss ukázala na pódiu presvitajúcu bradavku.
Zobraziť galériu (38)
Bývalá miss ukázala na pódiu presvitajúcu bradavku.

Viac o téme: TwiinsBarbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu