Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Helena Vondráčková iba v sexi bikinách: Vážne má TOTO telo o rok 70?!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková (Zdroj: Blesk.cz/archív H.V.)

PRAHA - Wau, wau, wau! Helene Vondráčkovej (69) sa už niekoľko rokov úspešne darí klamať matku prírodu. Veď hoci už o rok oslávi 70. narodeniny, málokto by pri pohľade na speváčku tento vek tipoval. A po tom, čo sa na verejnosť dostala fotka jej postavičky len v plavkách, dupľovane... Veď také krivky, akými sa pýši česká speváčka, by jej mohli závidieť aj o dve generácie mladšie ženy. Pozrite sami!

Helena Vondráčková patrí k tým známym ženám, ktoré aj po rokoch vyzerajú rovnako dobre ako v časoch „svého mládí“. A to pritom už čoskoro speváčka oslávi 70. narodeniny. Málokto by jej však tento vek tipoval. Práve naopak - mnohí by hádali aj o desiatku rokov menej. No napokon sa ani nie je čomu čudovať.

Na verejnosť sa totiž v týchto dňoch dostala snímka, na ktorej je plavovláska len v sexi bikinách... No a že je hviezda už dávno v dôchodcovskom veku, by sa pri pohľade na ňu neodvážil nikto ani len vysloviť. Jej postava je totiž doslova obdivuhodná. Pevné brucho, ženské krivky... No závidieť by jej ich mohli aj podstatne mladšie ženy. Nemyslíte?

Helena Vondráčková predviedla svoju postavičku len v sexi bikinách. A málokto by pri pohľade na jej krivky tipoval, že plavovláska o rok oslávi 70. narodeniny.
Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková predviedla svoju postavičku len v sexi bikinách. A málokto by pri pohľade na jej krivky tipoval, že plavovláska o rok oslávi 70. narodeniny.  (Zdroj: Blesk.cz/archív H.V.)

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu