Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ŠOK! Vondráčková prichytená nemeckými policajtmi: Pozitívny test na drogy!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková

NEMECKO - Známa česká diva Helena Vondráčková (69) prežívala v uplynulých dňoch poriadne krušné chvíle. Na nemeckých cestách jej totiž pri bežnej policajnej prehliadke vyšiel pozitívny test na drogy. A to hneď dvakrát!

Drámu ako vystrihnutú z kriminálneho seriálu zažila nedávno známa česká speváčka Helena Vondráčková. Na diaľnici pri Berlíne cestou na Rujanu ju totiž spolu s manželom zastavila polícia.

„Išli sme karavanom a všimli sme si, že nás polícia žiada, aby sme zastavili. Tak sme odstavili auto pri najbližšom odpočívadle, kde sa odrazu objavili desiatky policajtov. Správali sa slušne, požiadali nás o prehliadku dokladov a karavanu,“ začala opisovať svoj zážitok známa Češka.

Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, no muži zákona sa pri prominentnom páriku okrem bežných úkonov zamerali aj na preventívny test na drogy a cestná kontrola tak postupne začala naberať grády.

„Po nejakej chvíli nám zobrali stery z rúk. Vôbec sme nevedeli, o čo ide. Zatiaľ čo Martin mal test negatívny, u mňa sa ukázali dve čiarky. Čo teda znamenalo, že som prišla do styku s drogami. Vôbec som to nechápala, mala som veľký strach,“ netajila svoje spontánne emócie speváčka.

Po tejto skutočnosti pokračovalo policajné preverovanie pochopiteľne ďalej a speváckej dive urobili test opakovane. Ten bol síce slabší, no opäť pozitívny. Uznávaná umelkyňa neverila vlastným očiam a nevedela si vysvetliť, čo sa vlastne deje.

„Nakoniec si môj muž spomenul na to, že si určité miesta na tele občas natieram konopnou masťou. Začala som sa smiať a veľmi sa mi uľavilo. Všetko sa vysvetlilo a mohli sme ísť ďalej,“ dodala s úsmevom pre český portál blesk.cz Vondráčková.

Sympatickej speváčke tak nepochybne spadol obrovský kameň zo srdca. No niet sa čomu čudovať. V Nemecku je totiž užívanie drog za volantom trestným činom a hrozí za to nielen poriadne mastná pokuta, ale aj niekoľkomesačný trest za mrežami.

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu