Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vondráčková si neustrážila dekolt: Vykukla jej podprsenka aj zdeformované vnady!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Počas uplynulého víkendu si diváci na obrazovkách verejnoprávnej televízie mohli vychutnať charitatívny galavečer plný hviezd. Medzi účinkujúcimi nechýbala ani česká hviezda Helena Vondráčková (68), ktorá na svoj vek vyzerá skvelo. No aj takej profesionálke, akou je, sa stávajú trapasy. Neustrážila si totiž svoj plný dekolt.

Ukázala viac, ako chcela! Napriek tomu, že stálica českej hudobnej scény Helena Vondráčková je už v dôchodkovom veku, nikto by to na ňu nepovedal. Neustále vystupuje a tiež dbá o svoj zovňajšok. Figúru by jej mnohé rovesníčky mohli iba závidieť. 


Šmrncovná Vondráčková sa s tým nekašle: Ukazuje podprsku aj so 70-tkou na krku!


Presvedčiť sa o tom mohli aj diváci charitatívneho koncertu, ktorý počas uplynulého víkendu odvysielala RTVS. Helena si na toto podujatie obliekla bledomodrú róbu s hlbším výstrihom... A ten sa stal umelkyni takpovediac osudným.

Keď sa k hľadisku otočila z profilu a zohla sa k detičkám, ktoré jej asistovali pri spievaní, vykukla jej telová podprsenka. Navyše, jej plné prsia boli v bielizni tak natlačené, že to pôsobilo deformujúco. Nuž, takéto chybičky krásy sa občas stanú aj tým najväčším profesionálkam. 

Helena Vondráčková mala poriadne natlačené prsia v podprsenke, z profilu pôsobili deformovane.
Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková mala poriadne natlačené prsia v podprsenke, z profilu pôsobili deformovane.

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu