Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Donchuan Kollár ich strieda ako ponožky: Po Heringhovej v USA aj s...!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Bezodná studnica! Okolo podnikateľa a známeho lámača ženských sŕdc Borisa Kollára (51) sa stále niečo deje. Niet sa čo čudovať, má 9 detí s 8 ženami a ďalšie je na ceste. Známy multiotecko čaká desiate dieťa so speváčkou Barborou Balúchovou (28). A určite o neho majú záujem aj mnohé iné slečny. Tento fakt zjavne neprekáža Andrei Heringhovej (35), ktorá bola dlho vnímaná ako jeho oficiálna partnerka, a pred pár dňami s ním a s ich deťmi trávila dovolenku v Amerike. Ako sa však najnovšie ukázalo, neboli jediní, ktorí si užili zámorský relax a luxus. Pozrite, koho tam Boris mal okrem nich...

Keď sa nedávno v médiách objavili informácie, že politik a multiotecko Boris Kollár čaká ďalšieho potomka, spôsobilo to hotový ošiaľ. A nielen medzi jeho fanúšičkami, ale aj medzi mamičkami jeho detí. Dokonca Andrea Heringhová bleskurýchlo prehrýzla fakt, že jej donedávna oficiálny partner čaká ďalšieho potomka s 9. ženou. Tou je mladá speváčka Barbora Balúchová. Napriek tomu sa brunetka vybrala s Kollárom oddychovať na Miami, kde pobudla niekoľko týždňov.

V posledných dňoch sa však Kollár pochválil fotkami, na ktorých už nefigurovala ani Andrea ani ich dve spoločné deti, ale na prekvapenie mnohých, sa na nich usmieval iný člen jeho rodiny. Politik na sociálnu sieť pridal zábery, na ktorých je jeho syn Arthur, ktorého má s Barborou Richterovou. Podnikateľ ukázal svetu fotky svojho ďalšieho syna, ako sa kúpe v mori, aj to, ako je s ním na návšteve u kamaráta Erica Assimakopoulosa.

A keďže na začiatku dovolenky sa Kollár pochválil, že na Miami berie 3 deti – čo napokon vyplývalo aj z fotiek, na ktorých boli len jeho potomkovia s Andreou a tmavovláskin syn z prvého vzťahu - mnohí predpokladali, že letné dni trávi len s nimi. A syn Arthur napokon doteraz na žiadnej snímke z USA ani nefiguroval. Pôsobí to preto tak, že chlapček, ktorého má s explavkyňou, musel za ním na Miami prísť až neskôr.

A dá sa predpokladať, že necestoval sám, keďže bude mať ešte len 5 rokov. Veď, ktorá mamička by nechala také malé dieťa cestovať samé cez pol sveta? A tak je viac ako pravdepodobné, že Heringhovú za veľkou mlákou vystriedala ďalšia mamička jeho potomka - a to práve Richterová. Kollár sa, ako vidieť, jednoducho nezastaví a neustále sa po jeho boku striedajú nielen deti, ale aj ženy...

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu