Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollár prekvapil svoje okolie: Boris, preboha, čo ti to urobili?!

Boris Kollár Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár

BRATISLAVA - Takto ste ho ešte nevideli! Boris Kollár (51) je v posledných rokoch známy predovšetkým vďaka svojej početnej rodine. Aktuálne politik čaká už desiateho potomka, ktorého splodil s deviatou ženou Barborou Balúchovou (28). Svojim ratolestiam sa snaží aj čo najviac venovať, čoho dôkazom sú aj jeho časté snímky s nimi. Na sociálnu sieť však najnovšie zavesil aj fotku, ktorou šokoval svoje okolie. Jeho deti mu totižto vyparatili niečo, čo sa len tak nevidí...

Okolo podnikateľa a známeho lámača ženských sŕdc Borisa Kollára sa stále niečo deje. Niet sa čo čudovať, má 9 detí s 8 ženami a ďalšie čaká so speváčkou Barborou Balúchovou. O tom, že Borisovi množstvo detí nerobí problém, svedčia aj jeho fotografie s nimi, ktoré rád a často zverejňuje na webe. Aj toto leto strávil s niektorými z nich vo svojom dome v Amerike.

Pred pár dňami však už začala škola a zrejme preto si multiotecko zaspomínal na bláznovstvá, ktoré so svojimi ratolesťami navystrájal počas prázdnin. Na sociálnu sieť pridal záber, ktorým šokoval svoje okolie. Známy donchuan je na ňom totiž úplne iný ako sme na neho zvyknutí. Vždy nastajlovaný elegán, teraz vyzeral ako čudák - na hlave mal vyholené mapy, ktoré pripomínali všetko možné, len nie normálny účes. K fotografii však Boris napísal aj komentár, ktorý keď si pozorný čitateľ prečítal, všetko ihneď pochopil. 

„Nikdy nedávajte deťom do rúk strojček na strihanie vlasov, nikdy neviete ako to dopadne,“ napísal s množstvom smajlíkov dogabaný Kollár. Ten si z toho, že ho deti takto „zhovadili“ ťažkú hlavu zjavne nerobil, keďže sa tým sám verejne pochválil. Zrejme to bral ako skvelú spoločnú zábavu, kedy s deťmi nielenže strávil čas, ale bol aj zadarmo ostrihaný. :)

Boris Kollár si zaspomínal na výstrelky, ktoré robil s deťmi.
Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár si zaspomínal na výstrelky, ktoré robil s deťmi.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu