Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stratený hotelový magnát a exmilenec Ďurianovej: Je na nepoznanie... Kollár ukázal FOTO!

Eric Assimakopoulos pred rokom. Zobraziť galériu (7)
Eric Assimakopoulos pred rokom.

MIAMI - Zmenený! Boháč a niekdajší hotelový magnát s gréckymi koreňmi Eric Assimakopoulos (45) bol pred rokmi na Slovensku známy nielen kvôli podnikaniu, ale aj vďaka románikom so ženami. Dokonca mu podľahli aj niektoré známe tváre. Po mužovi, ktorý kedysi opantal napríklad aj Mariannu Ďurianovú (39) sa však pred rokmi zľahla zem a dlho o ňom nebolo počuť. Pred rokom na seba ale upozornil, keď vystúpil v americkej televízii a bol na nepoznanie. V týchto dňoch sa však stretol v USA s politikom Borisom Kollárom (51) a ten sa nezabudol spoločným záberom pochváliť aj na sociálnej sieti. Dnes je z neho úplne iný chlap. Veď pozrite sami!

O podnikateľovi Ericovi Assimakopoulosovi, ktorý kedysi randil s rosničkou Andreou Ušiakovou a neskôr aj s Mariannou Ďurianovou, už niekoľko rokov v našich zemepisných šírkach nebolo počuť. Keď sa pred rokom Eric objavil v americkej televízii, bol to šok, bol totiž na nepoznanie. Z kedysi charizmatického muža, ktorý dokázal očariť nejednu ženu, bol zrazu  poriadny tučko v napasovanej košeli.

Bývalého spolumajiteľa bratislavského Slovana, ktorý má dve deti so Slovenkou Adrianou Laukovou a žijú spolu v USA, pred pár dňami stretol za veľkou mlákou aj známy multiotecko a politik Boris Kollár. „Včera som sa stretol v Aventure s Ericom Assimakopoulosom. Príjemne posedenie s priateľom a jeho synom Alexom,“ napísal známy donchuan na sociálnu sieť, kde pridal nielen vtipný príbeh s Ericovým synom, ale aj spoločnú fotografiu.

Tá mnohých čitateľov určite poriadne prekvapí. Boháč s gréckymi koreňmi na nej vyzerá úplne inak ako pred rokom, keď vystúpil v americkej televízii, kde mal dvojitú bradu, či zaguľatenú tvár. Dnes je výrazne pochudnutý a má opätovnú charizmu lámača ženských sŕdc. Na záberoch s Kollárom tak vyzerá naozaj dobre. Veď posúďte sami!

Zmenený Eric Assimakopoulos so synom.
Zobraziť galériu (7)
Zmenený Eric Assimakopoulos so synom.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Boris KollárEric Assimakopoulos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu